Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen káros hatásai lehet annak hogy 19 évesen még nem volt barátnőm?
Figyelt kérdés
Néhány ,,tünetet" már most érzek magamon. Például hogy túlságosan érzelgős vagyok, szeretethiányos, túlságosan is szexre éhes, alig bírom levenni a csajokról a szemem. Olvastam hogy korai magömlést is okozhat később hogy 19 évesen még nem voltam lánnyal.2011. márc. 25. 22:47
1/8 anonim válasza:
okozhat még agylágyulást, és olyat is hogy mindenféle h*lye kérdést tesz fel az ember tőle a gyakorikerdesek.hu-ra. -.-
2/8 anonim válasza:
Dávid ibolyába fogod látni a legszebb nőt meg morvai krisztinába.Sajnálom nyugtatóra lessz szükség bal oldali agyi kromplozisod van és súlyos arhiritiszed is kialakulhat e-miatt.
3/8 anonim válasza:
Még mindig bennük,mint Lendvai Ildikóban...
Nem lesz semmi bajod,de azért ne legyél gép előtt tespedős,csaj kukkolós perverz:)
Miért nincs barátnőd?
4/8 anonim válasza:
Hogy Homokos leszel... Most viccet fére téve, 19 éves vagy és még nem sexeltél? És akkor mi van? Előtted áll még az élet . És ha van barátnőd nem kell egyből a sexre gondolni. Vannak annál jobb dolgok is amit együtt tudtok csinálni!
5/8 anonim válasza:
A péniszed elsárgul (mert irigykedni fog a többi faszra) majd elkezd lepotyogni, szépen darabokban, a heréid felrobbannak, végül mutálódsz, melynek következtében csirkeszárnyaid nőnek!
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a sok bunkónak.
Amúgy gimiben valahogy kimaradt az életemből, na mind1. Egyetemen már számtalan tényleg szép csajjal volt dolgom nyár óta, de még komolyabb nem volt. Mindig van egy csaj, de aztán valami mindig van vele. Kicsit talán félek is a dologtól. Amúgy sokat bulizok, ismerkedek : )
2011. márc. 25. 23:14
7/8 A kérdező kommentje:
én csak koliban csináltam ugyanezt szobatársam barátnőjének tangájával! :D
2011. márc. 25. 23:24
8/8 anonim válasza:
szerintem minnél tovább halasszuk a szexuális életünket,annál több képzelgés,fantázia gyűlik fel bennünk és ennek tudható be a (amit magamnál is tapasztaltam) túlzott érzelgősség szeretethiány még néha az is jó lenne ha csak szimplán lenne 1 csajom nem kellene szex csak átöleljem érezzem az illatát meg ilyenek,de persze jó lenne már 1 lyuk akit meg lehetne küldeni nem baj ha öreg 50-70 éves csak lyuk,lyuk legyen vannak ilyen napok is.Engem az a tudat vigasztal hogyha pl csaj mellet ülök akinél tom hogy nincs esélyem és rendszeres szexuális életet folytat a legvadabb álmaiban sem tudná elképzelni hogy milyen mocskos és perverz dolgokat csinálnék vele huuu basszus néha magamon is elmosolyodom ilyen helyzetekben legutóbb majdnem sikerült igy felszednem 1 csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!