Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uatlhat ez valamire, hogy máshogy viselkedik a közelemben?
van egy lány, mindig rámír MSN-en, ha kettesben vagyunk akkor végig a szemembe néz tág pupillákkal, közben piszkál valamit.
Suliban viszont alig mer rámnézni, sokszor csak oldalpillantásokat vet rám, Odajönni is csak néha jön oda...Viszont ha nem figyelek, akkor sokszor látom, hogy engem néz. Ha viszont összeakad a tekintetünk, akkor sokáig tartja a szemkontaktust.
Elég furcsa ez nekem, mert ahogy ismerem ( vagyis ahogy mutatja magát) nem tűnik félénk lánynak. Talán ebben az esetben mégis az és tetszem neki?
én akkor viselkedek így, ha bejön egy fiú...szerintem totál siker lenne, ha odamennél és megcsókolnád :P
aki nem mer, az nem nyer :D ;) L/15
nagyon úgy tűnik hogy tetszel neki!! te vagy a fiú a te dolgod hogy lépj!!!
hívd el valahova ahol kettesben lehettek, úgy talán nem fog félni attól hogy kibontakozzon(és talán te se)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!