Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így ha a közelemben van?
Hány éves vagy, és ő mennyi idős?
Úgy könnyebb lenne, mert pl. 10-12 évesen tetszhetsz neki, de 15-16 évesen egész már lehet.
Üdv mindenkinek !
A csaj 18 éves én pedig 25 vagyok. Nem értem hogy miért változott meg a viselkedése. Van barátja, eltelt kb. 2 hét hogy nem láttuk egymást, na azóta viselkedik így.
Valószínű hogy tetszel neki ,de nem biztos!!! a jelekből ítélve 40% hogy nem , és 60% hogy tetszel neki, akárhogy is neked kell megtenned az első lépést ha akarsz tőle valamit,
ha ez a helyzet nagyon zavar téged és nem akarsz tőle semmi akkor kérdezz rá hogy miért viselkedik így egyértelmű kérdéseket fogalmazz meg, ! ha nem tetszik és zavar a jelenléte mond meg hogy egy kicsit vegyen vissza mert neked nem jön, be,...lehet hogy ezzel megbántod kicsit, de a lényeg a finom elutasításon van, sose bánj vele keményen!! .
Köszi !
Egyébként halálosan szerelmes vagyok a lányba, szeretném vele leélni az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!