Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapósabbak az anyjukkal élő lányok mint az apjukkal élők?
Teszem azt azon lányok közül akik csonkacsaládban élnek(válás, haláleset)jóval népszerűbbek az anyjukkal élők mint az apjukkal élők....legalábbis én így vettem észre.
Nem értem hogy ha mégis anyósviccel vannak és nem apósviccek akkor miért van gyakrabban és több fiúja egy anyukás lánynak mint egy apukásnak? Esetleg a fiúk minden apukát úgy képzelnek el hogy bepöccennek és elviszik "kocsikázni" az udvarlót? De egy anyától nem félnek annyira és ezért ott kényelmesebb a helyzet mert viselkedni se kell különösen jól???
Most akko'?
Én magamtól is próbálok erre rájönni mert ugye sok embert ismerek köztük ilyen családi hátterűeket is...éshát meg kell mondani bizony külsőre jellemre nincs akkora különbség a 2féle lány között hogy az ekkora differenciát jelentsen pasik számát illetően.
..a kérdés alatti verzió mellett még azt gyanítom hogy a lány életében az egyetlen kéznél lévő szülő nagy szerepet kap és ha ez az apa akkor mégegy férfinek már kevesebb hely jut.Az anyukás lányok hát igen...szerintem ott az anyuka drukkol hogy legalább a lányának legyen valakije és mindent megtesz ezt könnyítvén
és ahol meghalt az anyuka??
de én úgy értettem különben is hogy összdarabszámra tekintet nélkül egy átlagos anyjával élő lánynak több pasija van mint egy átlagos apjával élőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!