Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szőke nők miért kapósabbak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szőke nők miért kapósabbak mint a barnák? Alul bővebben.

Figyelt kérdés
Barna voltam, most 2 hónapja szőke lettem, azóta megvannak a férfiak őrülve, annyi pasim lehetne, hogy el sem hiszem.Mi ennek az oka..?hozzáteszem, nem tartozom a szőke Pi csa nők csoportjába.
2009. júl. 11. 14:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
87%
Na ez engem is érdekelne. a barátnőm szőke érte omldadoznak a pasik, én vöröses feketés barna(igen.. érdekes színű a hajam xD) vagyok és mindig az van h én miért festem a hajam..mikor a szőkét is festik.. szóval fiúk, válaszokat!:)
2009. júl. 11. 14:25
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejön ha egy szép barna lány szőkére festeti a haját.Gondolom azért van ez veled :)
2009. júl. 11. 14:25
 3/25 A kérdező kommentje:
Mit láttok egy szőke nőbe fiúk?ez érdekel.én sokkal romantikusabbnak éreztem magam barnán,de most annyi udvarlóm lenne,már nincs is kedvem barna lenni:P NA jó viccet félre..MI VAN A SZŐKÉKBE, AMI A BARNÁKBA VAGY MÁSBAN NINCS?
2009. júl. 11. 14:30
 4/25 anonim ***** válasza:
88%
Én szőke vagyok és csak megerősíteni tudom, hogy sok srácnak tetszik ez a szín. Nem tudom, hogy miért, de én is így érzem jobban magam. Eredetileg barna vagyok és nem a fiúk miatt festettem át. Ez egy olyan szín, ami jól áll sokaknak, mert kevésbé karakteressé teszi az arcot. Ez alatt azt értem, hogy picit finomabbak lesznek a vonások.
2009. júl. 11. 14:33
 5/25 anonim ***** válasza:
84%
hát én meg fekete vagyok, és ugyanúgy bomladoznak.. :D na?
 6/25 anonim ***** válasza:
90%

nekem tetszik mindenféle hajú lány:D

szóval nemtudom a választ a kérdésedre

7/25 A kérdező kommentje:
FÉRFIAK VÁLASZÁT VÁROM!!!!!!!!!!!!!!
2009. júl. 11. 14:35
 8/25 anonim ***** válasza:
87%
Én is szőke vagyok, más hajszínnel észre sem vettek. Szerintem ez feltűnőbb mint a többi szín és azért tetszik a pasiknak. Vagy nem tudom, Skandináv országokban biztos elvegyülnénk a szőkeségünkkel, ott a sötét lenne a nyerő:D
2009. júl. 11. 14:36
 9/25 anonim ***** válasza:
41%
Kérdés feltevő, nem hogy örülnél, hogy normálisan válaszol valaki. Na mindegy, akkor várd férfiak válaszát.
2009. júl. 11. 14:37
 10/25 dellfil ***** válasza:
81%

Lehet, hogy más férfiak bolondulnak a szőke csajokért, de a feketék a legszexisebbek. Tudom, ez ízlés dolga, de bennem a szőke csajok nem mozdítanak meg semmit.(ez persze költői túlzás)

Szőke, kékszemű férfi vagyok.

2009. júl. 11. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!