Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szőke nők miért kapósabbak mint a barnák? Alul bővebben.
Hát nekem abszolút nem jönnek be a szőkék, a barna vagy a fekate százezerszer jobb. Számomra a világos olyan semmien jellemtelen. A sötétebb pedig vonzó, erős szexuális kisugárzású.
( Egy felmérésben azt olvastam, hogy a férfiak többsége valóban a szőkétek részesíti előnyben (én nem) egy "menetre", de egy kapcsolatban abszolút tuti a barna vagy fekete a nyerő). De lehet, hogy ez hülyeség.
20/F
hát ha meg te is csatlakoztál a szőke táborhoz mit rinyálsz itt? :D
Egy barna nő is baromi vonzó tud lenni, én nem nagyon érzékelek különbséget, csak a nők fújják ezt fel.
A 14:33-sal egyet értek! Igen, valahogy "komolytalanabbnak", játékosabbnak, incselkedőbbnek és lazábbnak tűnnek....................számomra. De nem igazán lehet ezt szavakba önteni szerintem.De nagyon jó a kérdés! Gratulálok!
34/F
De vajon miért vonzódnak jobban a férfiak a szőke nőkhöz, mikor többségük nyíltan beismeri, hogy a barnák szenvedélyesebbek az ágyban?
Erre a kérdésre választ a tudomány ad. Az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy a szőke nők progresteron szintje valamivel nagyobb, mint a barna nőkké, a hormon pedig azért annyira fontos, mert nagy szerepet játszik a nő termékenységében. Egy nagyobb mértékben a progresteron felelős a sírásért is. Hála neki, egy nő érzékenyebbé, „édesebbé” válik…
A szőke haj feltűnőbb. Az elején (az őskorban) bizonyítottan a legtöbb nő sötét hajú volt. Ez lényegében egy mutálódás volt arra nézve, hogy a férfiak felfigyeljenek rá. Talán valamennyire ez még mindig hat.
Bár hallottam már olyan véleményt férfiaktól, hogy a szőke nőkért nem kell annyit harcolni, mert könnyebb megfektetni őket. Ezért pl. buliba is inkább rájuk hajtanak.
Mindenki döntse el melyik válaszlehetőség tetszik neki :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!