Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kapósabbak a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kapósabbak a lányok között a feminim fiúk?

Figyelt kérdés

Találtam egy nagyon jó cikket, amiben az írják, hogy újra divat lesz a borostás pasi.

[link]

Én még azt a tendenciát látom, hogy egyre jobban a feminim fiúk jönnek be a lányoknak. Neked mi a véleményed? A cikk elolvasása után megnéztem a szavazatokat és azok arányát és nem is gondoltam, hogy ennyire sok lánynak bejönnek!

2009. jún. 19. 08:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Először is tisztázzuk egyre gondolunk e? A feminim pasik= lányos pasik , akikre nyugodt szívvel rámondaná az ember hogy b.zi? Hát figyelj van benne valami abban amit mondassz. Csak rosszul értelmezed a dolgokat. A mai fiatalabb korosztálynak( a 14-16-7) pont ezek a lányos pasik jönnek be, az idősebbeknek, meg a "borostásabbal" legalábbis szerintem.
2009. jún. 19. 08:23
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Feminirim..MIVAN? A kisfiús b*zis gyerekekre gondolsz? Igen. Általában a kislányoknak azok jönnek be 14-16-17ig. De nézz meg egy lassan érett 19-20 és huszonéves nőt. Hány ilyen nő jár emos, meg vasalthajú pasival? Nagyon kevés. Az ilyen nőknek már férfi kell, és szúrós borosta, ami miatt minden reggel hisztizhetnek, hogy minek van, de legbelül még a hapsinál is jobban imádják a borostáját. Tessék férfi lenni, földön, ágyban, levegőben, álomban ;)
2009. jún. 19. 08:27
 3/14 A kérdező kommentje:

igen a lányos pasikra gondoltam és nem a bu*ikra

tényleg lehet valami benne amit mondasz, anyukámnak is a szőrös pasik tetszenek, ő ugye egy másik korosztály :)

2009. jún. 19. 08:28
 4/14 anonim ***** válasza:
97%

Ott a szó, 8:27-es válaszoló! :D Nekem - szégyen vagy sem - kifordul a gyomrom az egyiptomi kopaszmacska-stílusra mintázott, utángyártott "fiúktól". Bezzeg az én időmben még sikknek számított felvállalni a nemünket... régi szép idők! :D

20/L

2009. jún. 19. 08:35
 5/14 anonim ***** válasza:
88%

Hát azért legyen ápolt, de ha lehet, ne vasalja a haját, és ne sminkelje magát. Testápoló, arcszesz jöhet. :)

Mindenféleképpen legyen férfias! Borostás azért ne mindig, de mindenképpen férfias legyen! Erős, határozott. Az én barátom ilyen, és imádom!

22/L

2009. jún. 19. 08:35
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem mindenkinek szuverén joga megválogatni milyen pasi tetszik neki! Mondhatnám ízlések és pofonok. 21/L vagyok és nekem bejönnek a lányos pasik is! Hozzáteszem, az ápoltságra gondoltam!
2009. jún. 19. 08:43
 7/14 anonim ***** válasza:
90%

Nekem csakis a borostás férfias pasik jönnek be!!! Szerintem ezek a mai elkorcsosult fiúk(nem hiába írtam fiúk szót, mert ez leginkább a fiatalabbakra jellemző 13-19) nagyon gyerekesek.. nincs jobb dolguk és nagyobb problémájuk, csak mindenáron egy hülye által kitalált divatot magukra erőltetni, még akkor is ha ezáltal elveszítik saját személyiségük. Ez a véleményem ezekről a kis b.zikról!

22/lány

2009. jún. 19. 09:33
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
Nekem régen hosszú hajam volt kb. vállig érő azóta levágattam kb 1-3 centire. Régen lánynak néztek most meg sokkal férfiasabb lettem és azt veszem észre, hogy ez jobban bejön a lányoknak. 16F
2009. jún. 19. 09:45
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

nem a lányok között népszerűek.

a lányok egy bizonyos fajtája között. a felszínes, rajongó tinilányok között.

vagy a metroszexuális Backham sérós b.zis csávók, a fentebb jellemzett lányoknak.

szóval, majd kimegy a divatból. (a Backham séró már ki is ment)

2009. jún. 19. 10:17
 10/14 anonim ***** válasza:
96%
borostás pasik forevör (L)
2009. jún. 19. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!