Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapósabbak a lányok között a feminim fiúk?
Találtam egy nagyon jó cikket, amiben az írják, hogy újra divat lesz a borostás pasi.
Én még azt a tendenciát látom, hogy egyre jobban a feminim fiúk jönnek be a lányoknak. Neked mi a véleményed? A cikk elolvasása után megnéztem a szavazatokat és azok arányát és nem is gondoltam, hogy ennyire sok lánynak bejönnek!
igen a lányos pasikra gondoltam és nem a bu*ikra
tényleg lehet valami benne amit mondasz, anyukámnak is a szőrös pasik tetszenek, ő ugye egy másik korosztály :)
Ott a szó, 8:27-es válaszoló! :D Nekem - szégyen vagy sem - kifordul a gyomrom az egyiptomi kopaszmacska-stílusra mintázott, utángyártott "fiúktól". Bezzeg az én időmben még sikknek számított felvállalni a nemünket... régi szép idők! :D
20/L
Hát azért legyen ápolt, de ha lehet, ne vasalja a haját, és ne sminkelje magát. Testápoló, arcszesz jöhet. :)
Mindenféleképpen legyen férfias! Borostás azért ne mindig, de mindenképpen férfias legyen! Erős, határozott. Az én barátom ilyen, és imádom!
22/L
Nekem csakis a borostás férfias pasik jönnek be!!! Szerintem ezek a mai elkorcsosult fiúk(nem hiába írtam fiúk szót, mert ez leginkább a fiatalabbakra jellemző 13-19) nagyon gyerekesek.. nincs jobb dolguk és nagyobb problémájuk, csak mindenáron egy hülye által kitalált divatot magukra erőltetni, még akkor is ha ezáltal elveszítik saját személyiségük. Ez a véleményem ezekről a kis b.zikról!
22/lány
nem a lányok között népszerűek.
a lányok egy bizonyos fajtája között. a felszínes, rajongó tinilányok között.
vagy a metroszexuális Backham sérós b.zis csávók, a fentebb jellemzett lányoknak.
szóval, majd kimegy a divatból. (a Backham séró már ki is ment)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!