Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzzák a lányokat mostanában a feminim fiúk?
Úgy értem, a hasvasalás, meg a szemkihúzás és a rózsaszínben járás lányos dolog. Szerintem. Mégis, rengeteg fiú csinálja ezeket mostanság és ez meg sok lánynak bejön. Lányként kérdezem, mi ezekben a vonzó?
Ezekből a fiúkból lesznek valaha igazi férfiak?
ha a kicsit goth, festett fekete,hosszúhajú, kihúzott szemű, fekete körmű pasik közt van, aki jól néz ki, a rózseszín polós, az nekem nagyon nem jön be.
26.l.
Engem mindig ilyenek vonzottak, fiatal koromban is meg most is. Nem tudom, talán azért mert a férfias pasik olyan unalmasak, túl sok van belőlük, nekem általában az egyedi/fura dolgok tetszenek, és hát pasiból is a nem hétköznapi tetszik.
És attól hogy valaki netán lányosan öltözik még lehet férfiasabb is mint egy szőrös izmos nagydarab valaki. Férfiasságnak semmi köze a külsőhöz.
"És attól hogy valaki netán lányosan öltözik még lehet férfiasabb is mint egy szőrös izmos nagydarab valaki. Férfiasságnak semmi köze a külsőhöz."
Akkor mégis mihez van köze? De most komolyan mégis hogyan tarthatsz egy rózsaszín pólós vasalt hajú, vasággyal 25 kilós "lány utánzatot" férfiasnak?
Az agyam eldobom az ilyenektől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!