Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vonzzák a lányokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzzák a lányokat mostanában a feminim fiúk?

Figyelt kérdés

Úgy értem, a hasvasalás, meg a szemkihúzás és a rózsaszínben járás lányos dolog. Szerintem. Mégis, rengeteg fiú csinálja ezeket mostanság és ez meg sok lánynak bejön. Lányként kérdezem, mi ezekben a vonzó?

Ezekből a fiúkból lesznek valaha igazi férfiak?

2010. aug. 19. 16:07
 1/7 spsux ***** válasza:
hasvasaláááás? vmiről lemaradtam vagy mi? :D
2010. aug. 19. 16:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Talán a 15 éves lányokat vonzza a metroszexualitás, egy nőt nem. Szerinted nekem 21 évesen miért az idősebbek tetszenek?
2010. aug. 19. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:
én is 21 vagyok, és az idösebbek tetszenek, 25 alatt nem is járnék senkivel.azok még gyerekek...akikről irsz,ök meg még fiatalok és egymást majmolják,mert azt hiszik ez a divat....amugy, elég undoritoak:S meg az is h.rózsaszín póló fiukon....sztem elég b uzis.
2010. aug. 19. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez max 20 alatt van így.
2010. aug. 19. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:

ha a kicsit goth, festett fekete,hosszúhajú, kihúzott szemű, fekete körmű pasik közt van, aki jól néz ki, a rózseszín polós, az nekem nagyon nem jön be.

26.l.

2010. aug. 19. 17:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem mindig ilyenek vonzottak, fiatal koromban is meg most is. Nem tudom, talán azért mert a férfias pasik olyan unalmasak, túl sok van belőlük, nekem általában az egyedi/fura dolgok tetszenek, és hát pasiból is a nem hétköznapi tetszik.

És attól hogy valaki netán lányosan öltözik még lehet férfiasabb is mint egy szőrös izmos nagydarab valaki. Férfiasságnak semmi köze a külsőhöz.

2010. aug. 19. 18:34
 7/7 anonim válasza:

"És attól hogy valaki netán lányosan öltözik még lehet férfiasabb is mint egy szőrös izmos nagydarab valaki. Férfiasságnak semmi köze a külsőhöz."

Akkor mégis mihez van köze? De most komolyan mégis hogyan tarthatsz egy rózsaszín pólós vasalt hajú, vasággyal 25 kilós "lány utánzatot" férfiasnak?

Az agyam eldobom az ilyenektől :D

2015. júl. 24. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!