Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elsősorban a 13-15 éves...

Elsősorban a 13-15 éves lányokat kérdezném, akik nem szüzek vagy mostanában készülnek elveszíteni. Miért teszitek meg ilyen korán?

Figyelt kérdés
Nem bántásból. Tényleg érdekel. Annyian vannak köztetek, akik egy hónap után, simán odadobják magukat. Pedig 13 évesen pl. még testileg sem elég érett erre valaki. Látjátok a hátrányait annak amit tesztek? Vagy csak egyszerűen más is ezt csinálja és követitek?
2009. jún. 28. 13:21
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
81%
bár én már idősebb vagyok, de szerintem ők azért tesik ezt, mert ennyi idősen az emberben még nincsen kellő felelősségérzet, egyszerűen még gyerek és valamilyen szinten játéknak foja fel a szexet, nem méri fel a dolgok súlyát, mert nem tudja felmérni korából adódóan.
2009. jún. 28. 13:31
 2/34 anonim válasza:
59%
Azért ennyire nem kell lebecsülni minket van aki csak azért teszi mert a psia akarja, van aki csak k!
2009. jún. 28. 13:36
 3/34 A kérdező kommentje:
De az sem normális, ha valaki csak azért teszi meg, mert a pasija akarja. Nem?
2009. jún. 28. 13:39
 4/34 anonim válasza:
91%
Tényleg nem. Sztem az ideális 16 után van.
2009. jún. 28. 13:50
 5/34 anonim ***** válasza:
92%
azért, mert kíváncsiak, ki akarják próbálni. arról nme is beszélve, ha a barátnők sem szüzek már, az is ösztönzi
2009. jún. 28. 13:50
 6/34 anonim ***** válasza:
0%
Konkrétan milyen hátrányokra gondolsz?
2009. jún. 28. 13:54
 7/34 anonim ***** válasza:
64%

14 évesen vesztettem el. Úgy éreztem fel vagyok rá készülve. Mindent megbeszéltem előtte anyával, védekeztünk, 7 hónapja voltam akkor a sráccal. 2 évet voltunk együtt.Soha nem erőltetett semmit a barátom. Csak azt akarta amit én is. Nem érzem magam kevesebbnek, hogy ilyen hamar megtörtént, meg ribanc se lettem tőle.. Így jött ki. Aki ezért "elítél", hát nem érdekel. Nem egy hónap után vesztettem el valami jött-menttel, nulla védekezéssel. Az mondjuk más, ha valaki úgy fekszik le valakivel, hogy azt sem tudja hogy eshet teherbe, meg hogy nem... Az már tényleg gáz... Én nem ez voltam xD

A hátránya max az, hogy hamar ki fogok égni, de ez pedig már az én problémám:)

16/L Honey

2009. jún. 28. 14:04
 8/34 anonim ***** válasza:
83%
Én nem sokkal a 16. születésnapom előtt (kevesebb, mint egy hónap) feküdtem le a barátommal, öt hónap után... A szüleim tudtak róla, védekezni pedig egyikünknek sem derogált, nem hisztizett a barátom a gumi miatt, ahogy itt mostanában látom, hogy 16 éves kisfiúk teszik (19 éves volt akkor a barátom, és ő is szűz). Azért tettem meg, mert szerettem, és azóta még mindig szeretem, most másfél éve vagyunk együtt, nagyon jó vele lenni. Látom például azt a hátrányát, hogy aggodalmaskodunk a gumi miatt, nehogy kiszakadjon, de nekem ez jut eszembe, azt pedig pont lesz*rom, hogy más mit tesz, előtte is jártam egy fiúval, és meg sem fordult a fejemben, hogy lefeküdjek vele.
2009. jún. 28. 14:14
 9/34 A kérdező kommentje:

Én nem ítélek el senkit..mindenkinek megvannak a saját döntései. És mindenki hibázhat is. :)

Mire gondolok?

Egyrészt ott vannak a lelki tényezők. 13 évesen nem biztos, hogy fel van rá valaki készülve. És sokszor azt veszem észre, hogy alapvető dolgokkal nincsenek tisztában. Sokszor nem azért veszti el mert Ő erre vágyik, hanem mert a barátja vágyik rá, vagy mert ezzel lehet "menőzni"

Másrészt ott van a terhesség, a szexuális betegségek.. a védekezés fontossága és kérdései. Sokan vannak akik pl. azt hiszik, az elsőnél nem lehet teherbe esni.

Nem mernek még beszélni sokszor sem a szülőkkel/sem a párjukkal a szexuális kérdésekről. Ami szerintem hűen fémjelzi, hogy nem áll készen rá.

Fizikailag pedig nem rég olvastam egy cikket, hogy statisztikailag sokkal magasabb a meddőség veszélye, ha valaki ennyire korán kezdi.

2009. jún. 28. 14:15
 10/34 anonim válasza:
90%
én most leszek 16, a barátom 20. én még szűz vagyok, ő már nem, és 4 hónapja vagyunk együtt és szeretjük egymást. Nem ő hozta szóba a szexet, hanem én, h rossz-e ez így neki. Mire az volt a válasza, h szeret annyira, h megvárja, amíg 100%ig biztos leszek magamban, h ezt akarom! szerintem itt kezdődik a szerelem...
2009. jún. 28. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!