Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elsősorban a 13-15 éves...

Elsősorban a 13-15 éves lányokat kérdezném, akik nem szüzek vagy mostanában készülnek elveszíteni. Miért teszitek meg ilyen korán?

Figyelt kérdés
Nem bántásból. Tényleg érdekel. Annyian vannak köztetek, akik egy hónap után, simán odadobják magukat. Pedig 13 évesen pl. még testileg sem elég érett erre valaki. Látjátok a hátrányait annak amit tesztek? Vagy csak egyszerűen más is ezt csinálja és követitek?
2009. jún. 28. 13:21
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%
Kedves utolsó válaszadó: De igazad van... Bár minden tini igy viselkedne-vélekedne! Nem lenne annyi abortusz 12-13 éves korban!!!
2009. jún. 28. 14:47
 12/34 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az egyik fontos hátrány, hogy azt hiszik, hogy felhúznak egy gumit és ezzel el is van intézve a védekezés kérdése. Pedig, ha olyan nagyon szerelmes meg évekig együtt vannak, ahogy mondja a kislány, akkor van rá esély, hogy kiszakad bármikor, vagy valami hiba csúszik a számításba. Aztán akkor mit csinál? 13-14 évesen megy esemény utániért? Szerintem azt se tudja, hogy hol lehet kapni. Arról nem is beszélve, hogy egy 13-14 éves szervezetének, ami még csak most ekzdett el fejlődni, nőiesedni, hát sztem nem kell leírnom mit tesz egy ilyen bogyó. Most írhatják a hősszerelmes 13 évesek, hogy érdekes, velük nem történt baleset 2 év alatt. Mákosok, az nem jelenti azt, hogy mással sem történhet. De nekem mindegy, a saját döntése mindenkinek, ahogy a "kiégés" is.
2009. jún. 28. 15:05
 13/34 anonim ***** válasza:
89%

én már majdnem 16 voltam,a párom 19.Mindketten szűzek,fél éve voltunk akkor együtt és nagyon szerettük (még mostis) egymást.úgy gondoltuk,h hosszútávra tervezünk,ezért nem oszt,nem szoroz,h még várunk 1-2 hónapot vagy sem.Minden dologgal tisztában voltunk,kellőképpen felkészültünk(felkészítettük egymást) testileg-lelkileg a dologra.Nagyon jó élmény volt,nem fájt kicsit sem és azóta is együtt vagyunk immáron 2 éve.

Én sem így terveztem előtte,de akkor már vágytunk rá mind a ketten és egyikőnk sem bánta meg.Akármi is legyen a kapcsolatunk vége (bár remélem nem lesz) életem legjobb döntésének tartom és fogom tartani,hogy neki adtam a szűzességem :)

2009. jún. 28. 15:22
 14/34 anonim ***** válasza:
55%
Én 16 voltam,sokak szerint ez is korai volt .Szerintem egyáltalán nem,egy hosszú kapcsolatban voltam,akartam,élveztem,védkeztem. 13 Évesen már elég durva,de ez ne a mi dolgunk legyen,hanem a szüleiké,felőlem mindenki azt csinál és akkor amikor akar
2009. jún. 28. 18:24
 15/34 anonim ***** válasza:
55%
15:05ös vagyok és én is 16 voltam, csak azért írom, mert akik lepontoztak bizonyára szenteskedőnek néznek. De egy 13 éves akkor se tud még semmit sajnálom:D
2009. jún. 28. 19:23
 16/34 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem, hogy különösebben ki lehetne égni. Szerintem nem ettől függ. Azt hiszem nem a kortól ég ki valaki, mint ahogy nem is attól, hogy mennyi időt tölt el szexuálisan aktívan. A kiégés ellen az a legjobb megoldás, hogy mennyire vagy képes megújulni és mennyi változatosságot csempészel a szexuális életedbe. És főként, hogy élvezd, és ne más kedvéért csináld.

És azt a hozzászólót sem értem, aki a gumi kiszakadását írta hátránynak. Egy 14 évesnél könnyebben kiszakad vagy mi? Mert szerintem 20 évesen ugyanúgy kiszakadhat és szerintem manapság ennek egy 20 éves sem örül. (Sőt, hozzátenném: senki nem örül neki, különben nem is használná). Én 21 vagyok, nem olyan fiatalon vesztettem el és gyereket én sem szeretnék. Szóval ez rossz érv.

Mindamellett, hogy én sem tartom követendő példának a 13-15 éves korban való szexelést, de megakadályozni úgysem lehet. Ha tiltják, annál jobban megteszi. Csak nem mindegy, hogy a megfelelő felvilágosítással vagy anélkül. Úgyhogy szerintem, ha valakinek ez a vágya, akkor anyucinak nem veszekedni kell vele, hanem elmondani, hogy mire figyeljen és hogy milyen érzelmi háttér megléte ajánlatos, meg hogy nem kell elsietni.

2009. jún. 28. 19:47
 17/34 anonim ***** válasza:

Az a válaszoló vagyok, aki a szakadást írta.

Nem tudom, mit nem értesz ezen. Most komolyan egy 20 évesnek kell elmagyaráznom, hogy, ha kiszakad a gumi, akkor el kell menni a kórházba, a tinédzser ambulanciára felíratni esemény utánit. Az nem életkortól függ, hogy kiszakad -e, ezt te sem gondolhatod komolyan. Hanem a lényeg, hogy nem hiszem, hogy egy 13-14 éves, ha kiszakad rögtön éretten, rinyálás nélkül fogja a kedves tizenéves barátját és elmennek másnap reggel a nőgyógyászhoz. Ezt még te se fogod elhitetni velem:D Amúgy meg annak igenis köze van a korhoz, hogy ez egy hatalmas hormon adag és biztos marha jót tesz egy kislány szervezetének, akinek pár hónapja jött meg kb. Persze, most mondhatod, hogy milyen kicsi rá az esély, blabla, igaz, ezt csak az tudhatja, akivel már megtörtént. Addig csak "érdekes, én tudom használni, velem még évek óta nem fordult elő". Na csak egyszer kell koppanni:P De amúgy igen, nekem is mindegy, nem érdekel mások szexuális élete, azt csinálnak, amit akarnak:D

2009. jún. 28. 20:29
 18/34 anonim ***** válasza:
59%

Jó, a válaszodból ítélve, te nagy gyakorlatra tettél szert az esemény utáni terén. Én ezt tényleg nem tudhatom, mert én "esemény előttit" szedek.

És szerintem felírják 14 évesnek is, senkinek nem célja, hogy abortuszra menjen. Abban sem értek egyet, hogy valaki ennyi idősen egyáltalán ne tudjon az esemény utáni tabiról. És azt sem hiszem, hogy direkt nem venné be, mert gyereket akar.

A hormon része meg...16 évesen sem éppen egészséges, de ha muszáj, akkor muszáj. Egyébként nekem az egyik barátnőm (22éves létére) napokig görcsölt utána. Szóval ez sem korfüggő éppen.

2009. jún. 28. 21:24
 19/34 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként nyilván nem komolyan gondoltam, hogy életkortól függ, hogy kiszakad-e a gumi...volt benne csipetnyi irónia, úgy tűnik nem vetted.
2009. jún. 28. 21:26
 20/34 anonim ***** válasza:
Ohh, oda ne rohanjak, hogy fogamzásgátlót szedsz:D Ezt pont olyan lenézően mondtad, mintha én felelőtlenül keféltem volna és folyton esemény utániért járnék. Képzeld már én is szedek "esemény előttit" (ahogy te mondtad), de amikor gumival védekeztünk, volt egy baleset (jól használtuk, még mielőtt ezzel jönnél). És nem tudom elképzelni, hogy azt a stresszt hogy bírja ki egy 13-14 éves, akit még anyuci visz a háziorvoshoz is. Főleg, hogy nem úgy megy, mint ahogy sokan hiszik, hogy odamegy, aztán már veheti is be. Be kellett jelentkezni külön délutánra stb. Leszarták, ha azt mondtad, hogy sürgős, sőt, még le is szóltak, hogy nem lehet az olyan sürgős, kibírok még pár órát. De mindegy, engem nem érdekel se a te véleményed, se a 13-14 évesen szexelők. Mindenki azt csinál, amit akar. És tanulj meg szöveget érteni, mert senki nem írta, hogy nem írják fel 14 éveseknek. Ennyit erről...:D
2009. jún. 28. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!