Elsősorban a 13-15 éves lányokat kérdezném, akik nem
szüzek vagy mostanában készülnek elveszíteni. Miért
teszitek meg ilyen korán?
Hát szar ügy, szar helyen voltál. Általában még éjszakai ügyeleten is azonnal kiadják. Amúgy meg egy óra már nem oszt nem szoroz. Mivel 72 órán belül kell bevenni.
2009. jún. 28. 21:53
Hát az. Tudod nem Pesti menőcsaj vagyok és itt csak egy helyen lehet kapni. Amúgy meg nem 1 óra volt, de mindegy. De nem erről szól a téma, úgyhogy...
2009. jún. 28. 23:16
15:05-ös, szerintem vegyél vissza az arcodból, kívánom neked, hogy egyszer kelljen esemény utániért rohannod, utána legyél ilyen tapló paraszt. Nekem sem kellett bevennem még soha, mert mi is védekezünk (én nem szedek "esemény előttit", mi olyan szánalmas sz*rok vagyunk, hogy gumit használunk, szedtem tablettát, de nem fogom 17 évesen hazavágni a szervezetemet). Baromira érdekelne, hogy hány éves vagy, és hogy milyen jogon szólsz itt le másokat. Egyébként ha már ennyire okos vagy, baromira nem mindegy az a pár óra, ugyanis minél előbb veszi be valaki, annál nagyobb az esély arra, hogy hasson. Szerintem szépen fejezd be, és ne oszd le itt a többi embert.
2009. jún. 28. 23:28
24/34 A kérdező kommentje:
15:05-ös én egyetértek Veled és értem mire gondolsz. Senkinek sem jó egy esemény utáni. Se a 22 évesnek se a 13-nak.
De egy 13 éves még nem olyan önálló és nem olyan magabiztos általában, mint egy 22.
Persze vannak kivételek, de én sem hiszem, hogy a legtöbb 13 éves elmenne felíratni magának esemény utánit. Nem azért, mert akar gyereket, hanem még nem tudja felmérni a következményeket. Nehéz elhinni, hogy egy ilyen dolog majd pont velünk történik meg. "Különben is csak egyszer szakadt ki.."
Egy 20 éves lány 25 éves párja is sokkal éretebben kezelhet egy ilyen helyzetet, mint mondjuk egy 14 éves fiú.
15:05ös vagyok
Szerintem te vegyél vissza az arcodból, én nem tudom, hogy te miket olvasol itt össze-vissza, de köszönöm a "jó kívánságodat", az előbb írtam, ha tudnál olvasni, hogy volt már rá szükség, pedig védekeztünk gumival rendesen, mint mindig, és azt is én írtam, hogy marhára számított volna az a pár óra, de ez a nővérkéket nem hatotta meg. Na mindegy nem lett belőle baj, most meg már fogamzásgátlót szedek, mert nem akarok még egy ilyet kifogni. Úgyhogy nem vágom miről írkálsz itt...Szóval nem én vagyok a tapló paraszt:P (mellesleg, szerintem összekevertél a kedves másik válaszolóval, de azért kössz:P)
2009. jún. 28. 23:44
Köszi kérdező, végre valaki, aki érti miről beszélek:)
2009. jún. 28. 23:47
És mivel én nem vagyok tapló paraszt, ezért tőled elnézést kérek, nem tudtam kivenni a vitátokból, hogy melyik kicsoda, a másik illetőre gondoltam. Pont azért írtam az esemény utánis dolgot, mert láttam, hogy (ezek szerint) a másik válaszoló dobálózott ezzel.
2009. jún. 29. 00:08
Oké akkor... Felejtsük el...:)
2009. jún. 29. 00:12
én 15éves lány vagyok szűz még barátom sem volt amit most kezdek hiányolni.de azért csinálják mert a pasiuk mindegyiknek olyan 16 felet van és akkor a pasik akarják és mivel nem akarják öket elvesziteni inkább lefelszenek velük...de szerintem 16 felet már jó..
2009. jún. 30. 03:25
30/34 anonim válasza:
Én idősebb vagyokk márr de szerintemm egy 13-15 éves lány azért fekszikk le a pasijával akivel épp 1-2 hónapja együtt van mert,1.kiváncsi 2.sokat beszélnekk róla bnőivel h nekik mien volt és nem akar lemaradni semmirőll dee hiszem semmiről nem marad lee mert még itt az élet elötte 3.mert a pasija akarja 4. de ez már kivétel h szerelmes bár ilyen idősen:) kitudja és hát a szerelem:) mindenki tudja h mien:) én csak enyit tudok mondanii..:)
2009. jún. 30. 22:52
Kapcsolódó kérdések: