Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elsősorban a 13-15 éves...

Elsősorban a 13-15 éves lányokat kérdezném, akik nem szüzek vagy mostanában készülnek elveszíteni. Miért teszitek meg ilyen korán?

Figyelt kérdés
Nem bántásból. Tényleg érdekel. Annyian vannak köztetek, akik egy hónap után, simán odadobják magukat. Pedig 13 évesen pl. még testileg sem elég érett erre valaki. Látjátok a hátrányait annak amit tesztek? Vagy csak egyszerűen más is ezt csinálja és követitek?
2009. jún. 28. 13:21
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
59%

szerintem szerelemből kellene elveszteni, bár ezzel nem mondtam újat

vannak olyan emberek, akik nagyot hibáznak, mert a népszerűség kedvéért fekszenek le a párjukkal.. hogy mondhassák, hogy nekik már nincs meg

csak később jönnek rá, hogy ez mekkora hiba volt

mert ennek szép emléknek kell lennie, kihat egész hátralévő életedre

én, így 15 évesen szerelmes vagyok egy fiúba, és már elhatároztam, hogy neki adom, mert tudom, hogy ő nem használna ki

egyáltalán nem korai a 14-15 éves korosztály, ha már testileg elég érettek ehez

vannak, akik korábban érnek meg az ilyen dolgokhoz

hát, remélem nagyjából megérted mostmár, hogy a többség miért teszi ezt meg ilyen "korán".. =)

2009. júl. 2. 21:40
 32/34 anonim ***** válasza:
59%

16 éves leszek 4 honap mulva. A barátommal 5 hete vagyunk együtt... Ö a második barátom, és elötte egy két honapos kapcsolatom volt. A csokolozáson kivül mindent vele tettem elöször (ö fogta meg a mellem, ö simogatott meg ott...) Két hete azthittem soha nem fogom neki hagyni hogy megujjazon... Nem sürgetett semmivel, és én is huzni akartam... Alig telt el 1-2 hét és már nagyon vágytam mindenre, szép 'lassan' jöttek a dolgok, aztán mikor nálunk voltunk elkapott a vágy (persze kiváncsi is voltam). Azt gondoltam ha akarom, akkor csak nem lesz rossz élmény. Megtörtént. Jo volt, közelebb kerültem hozzá :) nem azért tettem hgoy dicsekedjek vele. Pedig, nem vagyok szerelmes,de annyira szeretem, mintha a férjem lenne már vagy X éve..

Mindig is érettebbnek tartottam magam, ha a korom miatt elakarnátok itélni. Persze ez nem mutatkozik meg ha azt nézed hogy öt hét... Tudom hogy sokáig együtt leszünk nagyon szerelmes belém :)

2009. júl. 18. 18:21
 33/34 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs egyébként, hogy ennyi ember honnan meri ennyire biztosan állítani, hogy a barátja húúú de irtózatosan szerelmes, főleg öt hét után. Nem éppen a te példád a legjobb erre a témára, pont az ilyenek miatt szapulnak minket.
2009. júl. 18. 19:28
 34/34 anonim ***** válasza:

itt az "Öthetes lány".

hát az én példám ide vagy oda, a kérdésre válaszoltam. fél év kökemény harcolás után adtam meg neki az esélyt hogy járjunk... fél év (plusz most már 2 hónap) alatt nem egyszer "bizonyitotta" hogy tényleg szeret. hiába irom, tudom ugyse fogod elhinni mert azt hiszed naiv szerelmes kislány vagyok. pedig nem :) sem szerelmes sem naiv... szapulhatnak "minket", engem senki nem szólt meg még ezért, és nem is tűrném el neki...

én testem, én életem, én érzéseim. ha 16 évesen azt érzem hogy eljött az idő, akkor az ugy van. ha azt érzem hogy szeret,nem használ ki, még ha öt hét után is (plusz elötte fél év "barátság") akkor talán szerencsésnek mondom magam..mert másnak talán több hónap/évek kellenek hogy bizzon, és mindent megtudjanak beszélni mint két kisfelnőtt.

2009. aug. 7. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!