Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szívesen jelentkeznék állandó...

Szívesen jelentkeznék állandó ideiglenes befogadónak (mindig másik alom) pl anyjukkal kiskutyák meg egyebek. Ezt hol tehetem meg?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 15:39
 1/10 anonim ***** válasza:
A lakhelyedhez köüzel eső állatmenhelyeken próbálkozz. :)
2010. okt. 9. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Írj egy privit, lehet, hogy tudok "segíteni" :)
2010. okt. 9. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:
szia, 15:16 vagyok, utánakérdeztem, a "főnökasszonyt" kéne megkérdezni, ergo fel kéne hívnod a központi számot, amit itt találsz: [link] és Ők tudnak többet mondani arról, hogy most éppen keresünk-e ideiglenes befogadót... sok szerencsét és írj, hogy mi lett!!! :)
2010. okt. 9. 16:06
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnéztem én is keresgélek :) Annyira szeretek velük foglalkozni, h már olyat is kitaláltam h elhozok almokat pl expresses hirdetésből és őket nevelem aztán elajándékozom xD
2010. okt. 9. 16:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Hááát ezt az elajándékozást inkább ne, mert ezzel is csak egyre több lesz a gazdátlan, boldogtalan kutya... de a németjucisoknak szerintem rengeteget tudnál segíteni, folyton tele van a menhely, szerintem nagy segítség lenne, ha a kölyköket a végleges örökbefogadásig el tudnák helyezni családnál :)
2010. okt. 9. 16:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Most olvastam indexen,a jegyző nem engedi az állatok mentését,csak ha a tulajdonosoktól egyenként engedélyt kérnek írásban :o Most komolyan halálra ítél az a nem normális annyi állatot? :'(
2010. okt. 9. 17:19
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen, jól látod. Ez van. Ebben az országban minden gond nélkül lelőhetsz egy kutyát, ha van engedélyed a fegyverre, simán megrugdoshatsz egy szegény kóbor állatot, és mindez SEMMILYEN következménnyel nem jár, sőt, ha szaporító vagy, állatvédők megmentik a szerencsétlen kutyákat, de kilencet már az állatorvos sem tud megmenteni a haláltól, akkor még TE perelheted HARMINC MILLIÓ FORINTRA az állatvédőket "állatkínzás" címén (lsd. nagykátai "tenyésztő"), ugyanakkor a jegyző közli, hogy az, amit a szaporító telepen a fajtamentők láttak, átéltekés videón rögzítettek, "nem meríti ki az állatkínzás fogalmát" (fél-egy méteres láncokkal kötötte a kutyákat egy cölöphöz, a cölöp körül közel másfél méteres gödröt jártak ki a kutyák maguknak, ami nyilván három nap alatt kivitelezhetetlen!!! A kölykök a saját ürülékükben éltek és az egyikük kihányt egy csavaralátétet a fajtamentők szeme láttára!!! A kutyákat rothadó disznóbelsőségekkel és saját társaik tetemével etették!!!)

Ez magyarország.

2010. okt. 9. 18:21
 8/10 A kérdező kommentje:
:O Ez őrület. Nem is értem ezt az egészet. Nagyon sok a g@ci ember :S
2010. okt. 9. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:

merre laksz? minden szervezetnek nagyon nagy szüksége van ideiglenes befógadókra. Én a pilis budai kutyásokat ajánlom mert nekik nincs telephelyük, otthon tartják az összes kutyájukat pedig nem kis körzet az övék( Csobánka -Tinnye -Piliscsaba -Pilisvörösvár – Pilisszentiván – Pilisborosjenő – Üröm – Külső Bécsi út – Budapest II. kerület Hűvösvölgy, Hidegkút -Nagykovácsi – Remeteszőlős – Solymár.) Ha meg megtelik az a pár befogadó család kénytelenek panzióztatni ami nem kevés pénz. Nem jogosultak még az 1%ra tehát mindent adományokból de leginkább zsebből fizetnek.

Én őket támogatom, nagyon dinamikus és segítőkész csapat, tényleg erőn felül teljesítenek és mindig ugranak ha baj van.

[link]

Akiket még ajánlnék az a lelenc, noé-minimenhely. Ők most a legaktívabb szervezetek és dugig vannak.

2010. okt. 9. 22:09
 10/10 anonim válasza:

Szia

Nekem szükségem lenne sos egy ideiglenes befogadóra.

2012. ápr. 16. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!