Szívesen jelentkeznék állandó ideiglenes befogadónak (mindig másik alom) pl anyjukkal kiskutyák meg egyebek. Ezt hol tehetem meg?
Igen, jól látod. Ez van. Ebben az országban minden gond nélkül lelőhetsz egy kutyát, ha van engedélyed a fegyverre, simán megrugdoshatsz egy szegény kóbor állatot, és mindez SEMMILYEN következménnyel nem jár, sőt, ha szaporító vagy, állatvédők megmentik a szerencsétlen kutyákat, de kilencet már az állatorvos sem tud megmenteni a haláltól, akkor még TE perelheted HARMINC MILLIÓ FORINTRA az állatvédőket "állatkínzás" címén (lsd. nagykátai "tenyésztő"), ugyanakkor a jegyző közli, hogy az, amit a szaporító telepen a fajtamentők láttak, átéltekés videón rögzítettek, "nem meríti ki az állatkínzás fogalmát" (fél-egy méteres láncokkal kötötte a kutyákat egy cölöphöz, a cölöp körül közel másfél méteres gödröt jártak ki a kutyák maguknak, ami nyilván három nap alatt kivitelezhetetlen!!! A kölykök a saját ürülékükben éltek és az egyikük kihányt egy csavaralátétet a fajtamentők szeme láttára!!! A kutyákat rothadó disznóbelsőségekkel és saját társaik tetemével etették!!!)
Ez magyarország.
merre laksz? minden szervezetnek nagyon nagy szüksége van ideiglenes befógadókra. Én a pilis budai kutyásokat ajánlom mert nekik nincs telephelyük, otthon tartják az összes kutyájukat pedig nem kis körzet az övék( Csobánka -Tinnye -Piliscsaba -Pilisvörösvár – Pilisszentiván – Pilisborosjenő – Üröm – Külső Bécsi út – Budapest II. kerület Hűvösvölgy, Hidegkút -Nagykovácsi – Remeteszőlős – Solymár.) Ha meg megtelik az a pár befogadó család kénytelenek panzióztatni ami nem kevés pénz. Nem jogosultak még az 1%ra tehát mindent adományokból de leginkább zsebből fizetnek.
Én őket támogatom, nagyon dinamikus és segítőkész csapat, tényleg erőn felül teljesítenek és mindig ugranak ha baj van.
Akiket még ajánlnék az a lelenc, noé-minimenhely. Ők most a legaktívabb szervezetek és dugig vannak.
Szia
Nekem szükségem lenne sos egy ideiglenes befogadóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!