Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem volt még szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem volt még szerelmes belém senki?

Figyelt kérdés
23 vagyok,és még sosem fordult elő,hogy egy srác szerelmet vallott volna nekem.Barátnőimmel ellentétben,akiknek nem egy ilyen volt már.Már volt barátom,de ő nem tudta kimondani,hogy szeretlek,mivel nem is volt belém szerelmes.Egyáltalán nem tartom magam csúnya vagy béna vagy nyomorék vagy nem tudom milyen lánynak,átlagos külsejű vagyok,de igazából tudom,hogy nem a külsőtől függ,hogy valakinek szerelmet vallanak-e vagy sem.Csak olyan rossz érzés,hogy másokat ajnároznak a fiúk,engem pedig sosem...egy srác volt,aki nagyon bókolt,de mint kiderült,ő is csak hülyített.A személyiségemmel sincs probléma,a külsőmmel sincs.Önbizalmam is van (bár lehet,kevesebb mint kellene).Arra gondoltam,hogy a kisugárzásommal lehet valami,de egyszerűen nem értem...Valentin-napra sosem kaptam semmit,ezt el se merem árulni senkinek,el se hinnék...nem hiszem,hogy sok velem egyidős lenne,aki ebben a cipőben jár.persze,mindenki mondja,hogy egyszer majd jön valaki,aki...erre várok kb. 16 éves korom óta,de még csak olyan sem volt,akivel komolyan ellettem volna.én tisztában vagyok az értékeimmel,persze tudom,hogy vannak hibáim nekem is,de ugyanúgy másnak is.attól félek,hogy ez így is marad..nem akarok kb. 30 éves koromig várni...
2011. márc. 30. 20:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
klisé , de majd jön valaki aki mondogatni fogja , csak meg kell várni
2011. márc. 30. 20:46
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

20 éves sokat mosolygós, mások elmondása alapján aranyos, kedves, segítőkész lány vagyok, alkatilag átlagos.

Sosem volt barátom, kb 18 éves korom óta szeretném, hogy legyen, eddig két srác volt akinél kezdeményeztem, de elhajtottak, amúgy már jobb is. Most van egy srác külsőleg is tetszik, és belső értékeit tekintve ő az akire elmondhatom, hogy amit eddig megismertem belőle tökéletes számomra, és rá vártam egész életemben. Közben volt egy srác, akinek állítólag tetszettem, össze is akartak vele hozni, de nem lépett felém egyetlen találkozó alkalmával sem, és miután nekem nem jött be nem léptem én sem, azóta nem láttam. Most meg kavarnak a hátam mögött egy sráccal, hogy így meg úgy tetszem neki, de nekem nem tetszik, (amúgy lehet nem is akart komolyan semmit, szóval sikerült magamból totál hülyét csinálni) meg most van más aki tetszik, de persze gondolom én neki nem, mert elég nyilvánvaló, hogy bejön nekem még sem lép felém.

2011. márc. 30. 20:52
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőbe járok,és én is vagyok. Maximálisan megértelek,de tanácsot adni sajna nem tudok. Az a baj,hogy én már eljutottam arra a szintre,hogy nem is gondolok rá,és talán már bele is törödtem,hogy nekem soha nem lesz senkim. Talán ez van megírva nekem. Amugy azt szokták tanálcsolni ilyen esetben,hogy ne gondolj mindig arra,hogy de jó lenne szerelmesnek lenni. Ha nem számítasz rá,akkor fog kopogtatni az igazi. Azt kívánom,hogy neked sikerüljön.
2011. márc. 30. 20:58
 4/12 anonim ***** válasza:
jav. : 23 vagyok :)
2011. márc. 30. 20:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én 24/f vagyok, belém sem volt még szerelmes senki de majd csak kialakul :) Nem kell erőltetni.
2011. márc. 30. 21:03
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Én csak azt tudom mondani,hogy mozduljatok ki!!!!
2011. márc. 30. 21:09
 7/12 anonim ***** válasza:

Engem sem szeretett még egy lány sem úgy, bár volt aki mondta, de az ember megérzi, ha szeretik vagy ha nem. Furcsa dolog ez, nem azon múlik sajnos h ki érdemli meg és ki nem, és irányítani sem lehet. Mindenesetre az sosem árt ha minél több emberrel próbálsz megismerkedni, mert azzal csak növeled a lehetőségeidet. Lányként pedig sokkal nagyobb esélyes van rá h pozitívan fogadják a szándékot, úgyhogy hajrá. Mert ha feladod úgyis csak szenvedni fog. Kitartás! :)

Hol laksz?

2011. márc. 30. 21:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is így voltam (F38),de akkor még 19 évesen.Emlékszem hogy álltam a metrónál és azon gondolgodtam hogy vajon ki lesz a feleségem, vagy lesz-e egyáltalán.Akkortájt tök egyedül voltam, és azon a nyáron ismertem meg a feleségemet.
2011. márc. 30. 21:30
 9/12 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: szegedi vagyok,bár ez sztem nem jelentős a kérdésem szempontjából:)

azért megnyugtató,hogy mások is vannak így ezzel,és tényleg nem az kapja sokszor,aki megérdemli.

2011. márc. 30. 22:04
 10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti előtti: mostanában sokat bulizok,igyekszem ismerkedni,de mivel nincs nagy társaságom,ezért nem ismerek meg sok embert,illetve nem tudom mit kéne tegyek...
2011. márc. 30. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!