Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még szerelmes belém senki?
20 éves sokat mosolygós, mások elmondása alapján aranyos, kedves, segítőkész lány vagyok, alkatilag átlagos.
Sosem volt barátom, kb 18 éves korom óta szeretném, hogy legyen, eddig két srác volt akinél kezdeményeztem, de elhajtottak, amúgy már jobb is. Most van egy srác külsőleg is tetszik, és belső értékeit tekintve ő az akire elmondhatom, hogy amit eddig megismertem belőle tökéletes számomra, és rá vártam egész életemben. Közben volt egy srác, akinek állítólag tetszettem, össze is akartak vele hozni, de nem lépett felém egyetlen találkozó alkalmával sem, és miután nekem nem jött be nem léptem én sem, azóta nem láttam. Most meg kavarnak a hátam mögött egy sráccal, hogy így meg úgy tetszem neki, de nekem nem tetszik, (amúgy lehet nem is akart komolyan semmit, szóval sikerült magamból totál hülyét csinálni) meg most van más aki tetszik, de persze gondolom én neki nem, mert elég nyilvánvaló, hogy bejön nekem még sem lép felém.
Engem sem szeretett még egy lány sem úgy, bár volt aki mondta, de az ember megérzi, ha szeretik vagy ha nem. Furcsa dolog ez, nem azon múlik sajnos h ki érdemli meg és ki nem, és irányítani sem lehet. Mindenesetre az sosem árt ha minél több emberrel próbálsz megismerkedni, mert azzal csak növeled a lehetőségeidet. Lányként pedig sokkal nagyobb esélyes van rá h pozitívan fogadják a szándékot, úgyhogy hajrá. Mert ha feladod úgyis csak szenvedni fog. Kitartás! :)
Hol laksz?
Utolsó előtti: szegedi vagyok,bár ez sztem nem jelentős a kérdésem szempontjából:)
azért megnyugtató,hogy mások is vannak így ezzel,és tényleg nem az kapja sokszor,aki megérdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!