Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help! Ritkán vagyok szerelmes sőt még nem is tetszik senki : |! Mit tegyek?
14éves lány vagyok és még nem volt barátom. már igazán vágyok rá már az összes barátomnak van párja..lehet h még 14 vagyok és még nem kéne h pasikon járjon az eszem..de ez van. van jeletkező aki szivessen járna velem de egyszerüen nem tetszik senki ha megigen akkor kb félévente egy ember..és kb 1-2hétig tart..elmentem már randikra is de akkor is semmi..
Mit tegyek ?
Semmit! :) Nekem 17 eves koromig nem tetszett senki, hiaba tetszettem masoknak...Aztan elkerültem gimibe es meglattam egy pasit es na mondom, igen, ez a pasi nekem kell! :D Szoval lesz aki neked tetszik, csak lehet a fajtamba tartozol es jobban megvalogatja a szived, h ki tetszik meg neki :) Ebben nincs semmi rossz...söt! :) Türelem rózsát terem...
23/L
És mi a problémád akkor?Minek kell ezt erőltetni?Hiszen látszik abból,amit leírtál,hogy téged még nem igazán foglalkoztatnak a pasik,ami normális is 14évesen.Nem verseny ez,hogy már a barátnőidnek van,akkor neked is kell,és nem te vagy lemaradva,hanem ők kezdték túl korán(bár tudom,ma ez a "trend" csak hogy ennek nem szabadna trend kérdésének lennie).Abból sosem fog jó kisülni,ha erőlteted a dolgot.Nem elég az,hogy tetszik,még az erős,tartós vonzódás sem elég egy jó párkapcsolathoz,mert azok az emberek panaszkodnak fél év/1év után,hogy "kihunyt a láng"-olyan párt kell választani,akivel jól érzed magad,tudsz vele beszélgetni,egy hullámhosszon vagytok.A te korodban ezt még nem igazán lehet megvalósítani,hiszen még ilyenkor senkinek sem kiforrott a személyisége.Ha 5év múlva jön el,akkor jön...senki nem kérhet számon tége,hogy miért nincs barátod,mert ez magánügy!De ha beleszaladsz egy kapcsolatba csak azért,hogy legyen valakid,akkor az semmit nem ér.Egyébként meg lehet,hogy "válogatós" vagy a fiúk terén,ami nem baj,de még egy érv,hogy nem kell olyannal együtt lenni,aki "nem igazán kell" vagy "éppen elmegy egynek".Úgyis érzi az ember,hogy ki az,akivel esélyes a dolog.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!