Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz velem, ha senki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz velem, ha senki nem lesz szerelmes belém!?

Figyelt kérdés

Mi lesz velem ezután..ha az a férfi aki elhagyott nem volt szerelmes belém, de én viszont belé nagyon, soha senkit nem szerettem így ahogyan őt!kiöltek belőlem minden érzést, soha utána nem leszek szerelmes senkibe, és nem leszek boldog, magányos vagyok és boldogtalan, semmit sem ér az életem!

EGy 28 éves lány.

2010. aug. 15. 11:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
89%

LOL

Most mi a kérdés?

Vagy csak így anonimba meg akartad osztani a nagyvilággal?

ROFL

2010. aug. 15. 11:55
 2/23 anonim ***** válasza:

Szerintem tök szimpatikus vagy hogy 28 éves létedre lánynak hívod magad, pedig már kész nő vagy. Nyugi pár hónap és elmúlik, addig járt bulizni és csak találsz valakit:)

(mondanám h írj privit de....)

2010. aug. 15. 11:56
 3/23 anonim ***** válasza:
50%

Ilyenkor mindenki ezt gondolja, de persze ez lehetetlen. Az érzéseid nem te irányítod, nem parancsolhatsz nekik. Hiába mondod h nem leszel soha szerelmes, nem így működik, és ne haragudj, de ez hülyeség. Ne így gondolkodj mert a végén depressziós leszel. Úgyis találsz majd valakit, aki majd elvesz, gyerekeitek lesznek és boldog leszel ezáltal.

(16/L)

2010. aug. 15. 11:57
 4/23 A kérdező kommentje:
jó bocsánat akkor 28 éves nő!:)
2010. aug. 15. 11:58
 5/23 A kérdező kommentje:

és nem pár hónap..mert két éve tart több mint..két éve és egyszer kétszer már szakított velem..és aztán újra..de nem tudom elfelejteni és csak rá tudok gondolni.

nem hiszem h olyan hamar túl tenném magam rajta:(

2010. aug. 15. 12:00
 6/23 anonim ***** válasza:
ugyan.:D nem baj hogy lánynak hívod magad:) 28 évesen még nem vagy idős:D szal egész nyugodtan lehet rád mondani, hogy "lány" vagy:)
2010. aug. 15. 12:00
 7/23 anonim ***** válasza:
túl fogod pedig:) nyugi. légy sokat a barátaiddal, foglald le magad:D hidd el letud kötni ha otthon elmosogatsz, kitakarítasz. Vagy csak simán járj szórakozni:) biztos vagyok benne hogy nem vagy csúnya LÁNY. találni fogsz vkit, aki ugyanúgy boldoggá fog tenni;) (16/L)
2010. aug. 15. 12:02
 8/23 anonim ***** válasza:
Azért 28 évesen már nem kéne ilyeneket írnod. Egy tinitől még elmegy ez a világfájdalmas szöveg, de egy felnőtt nőtől... Elhiszem, hogy rossz érzés, hogy nem szeret viszont a srác, de meg is érdemled, hogy ne találj senkit, ha még direkt be is beszéled magadnak, hogy emiatt örökké boldogtalan leszel stb.
2010. aug. 15. 12:03
 9/23 A kérdező kommentje:
honnan tudod, hogy nem vagyok csúnya lány??
2010. aug. 15. 12:04
 10/23 anonim ***** válasza:
nem tudom:) de nem vagy az:D
2010. aug. 15. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!