Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz velem, ha senki nem lesz szerelmes belém!?
Mi lesz velem ezután..ha az a férfi aki elhagyott nem volt szerelmes belém, de én viszont belé nagyon, soha senkit nem szerettem így ahogyan őt!kiöltek belőlem minden érzést, soha utána nem leszek szerelmes senkibe, és nem leszek boldog, magányos vagyok és boldogtalan, semmit sem ér az életem!
EGy 28 éves lány.
LOL
Most mi a kérdés?
Vagy csak így anonimba meg akartad osztani a nagyvilággal?
ROFL
Szerintem tök szimpatikus vagy hogy 28 éves létedre lánynak hívod magad, pedig már kész nő vagy. Nyugi pár hónap és elmúlik, addig járt bulizni és csak találsz valakit:)
(mondanám h írj privit de....)
Ilyenkor mindenki ezt gondolja, de persze ez lehetetlen. Az érzéseid nem te irányítod, nem parancsolhatsz nekik. Hiába mondod h nem leszel soha szerelmes, nem így működik, és ne haragudj, de ez hülyeség. Ne így gondolkodj mert a végén depressziós leszel. Úgyis találsz majd valakit, aki majd elvesz, gyerekeitek lesznek és boldog leszel ezáltal.
(16/L)
és nem pár hónap..mert két éve tart több mint..két éve és egyszer kétszer már szakított velem..és aztán újra..de nem tudom elfelejteni és csak rá tudok gondolni.
nem hiszem h olyan hamar túl tenném magam rajta:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!