Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz velem, ha senki nem lesz szerelmes belém!?
Mi lesz velem ezután..ha az a férfi aki elhagyott nem volt szerelmes belém, de én viszont belé nagyon, soha senkit nem szerettem így ahogyan őt!kiöltek belőlem minden érzést, soha utána nem leszek szerelmes senkibe, és nem leszek boldog, magányos vagyok és boldogtalan, semmit sem ér az életem!
EGy 28 éves lány.
úgy látszik te még nem voltál igazán szerelmes akkor!!
és attól még h igy érzek semmi köze a kornak!!
nem is értem..most segíteni próbálsz..??
Egyesek csak rontani tudnak a helyzeten....
de figyelj, én megértem hogy szarul érzed magad. Egy 40 éves nő is szarul van ha elhagyja az akit szeret. Szóval ez tényleg nem korfüggő. És egy 80 éves nőő is sírhat, ettől mégsem dedós, és nem gyerekes. -.-"
Na, de most tényleg, rá fogsz jönni, hogy az élet megy tovább:) és később te is menni fogsz vele:D
Figyu.. át tudom érezni, amit érzel. Ugyan szerelmet nem adhatok, de ha egy sokban hasonló pasival akarsz barátként beszélgetni, nyugodtan írj..
F/27
nagyon szépen köszönöm a jótanácsokat!
aranyosak vagytok:)
Egy viszonzatlan szerelmet, csakis egy új szerelemmel lehet pótolni.
Sokat kell társaságba járni, és jönni fog.
Mindig, mindenkinek jön.
Egyébként nem kell félni, a világvége csak a 40-es nőknek jön el, 28 éves korban még soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!