Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz velem, ha senki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz velem, ha senki nem lesz szerelmes belém!?

Figyelt kérdés

Mi lesz velem ezután..ha az a férfi aki elhagyott nem volt szerelmes belém, de én viszont belé nagyon, soha senkit nem szerettem így ahogyan őt!kiöltek belőlem minden érzést, soha utána nem leszek szerelmes senkibe, és nem leszek boldog, magányos vagyok és boldogtalan, semmit sem ér az életem!

EGy 28 éves lány.

2010. aug. 15. 11:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
én sexpartnerrel foglaltam le magam... közös megegyezés, és elvoltunk, vagyik kielégítettük a szex. vágyainkat.
2010. aug. 15. 12:05
 12/23 anonim ***** válasza:
Amíg ilyen hülyeségeken agyalsz, addig nem is lesz beléd szerelmes senki.
 13/23 A kérdező kommentje:

úgy látszik te még nem voltál igazán szerelmes akkor!!

és attól még h igy érzek semmi köze a kornak!!

nem is értem..most segíteni próbálsz..??

14/23 anonim ***** válasza:

Egyesek csak rontani tudnak a helyzeten....

de figyelj, én megértem hogy szarul érzed magad. Egy 40 éves nő is szarul van ha elhagyja az akit szeret. Szóval ez tényleg nem korfüggő. És egy 80 éves nőő is sírhat, ettől mégsem dedós, és nem gyerekes. -.-"

Na, de most tényleg, rá fogsz jönni, hogy az élet megy tovább:) és később te is menni fogsz vele:D

2010. aug. 15. 12:08
 15/23 anonim ***** válasza:

Figyu.. át tudom érezni, amit érzel. Ugyan szerelmet nem adhatok, de ha egy sokban hasonló pasival akarsz barátként beszélgetni, nyugodtan írj..

F/27

2010. aug. 15. 12:09
 16/23 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a jótanácsokat!

aranyosak vagytok:)

2010. aug. 15. 12:13
 17/23 A kérdező kommentje:
az az igazság, nekem nincsenek lány barátnőim, vannak kollégák lány ismerőseim, de igazán barátnőm nincsen, csak fiú barátaim:(
2010. aug. 15. 12:14
 18/23 anonim ***** válasza:

Egy viszonzatlan szerelmet, csakis egy új szerelemmel lehet pótolni.

Sokat kell társaságba járni, és jönni fog.

Mindig, mindenkinek jön.

Egyébként nem kell félni, a világvége csak a 40-es nőknek jön el, 28 éves korban még soha

2010. aug. 15. 12:16
 19/23 anonim ***** válasza:
A nagy csalódás egyáltalán nincs korhoz kötve (a gyengébbek kedvéért).Ugyanebben a cipőben vagyok 3 éve,már volt 2 b.nőm azóta de én sem tudtam még kiverni a fejemből azt a lányt az ember leköti magát a munkájával,csavarog,másik nő vagy stb. de mindig ugyanoda kötök ki...(27f)
2010. aug. 15. 15:19
 20/23 A kérdező kommentje:
én képtelen vagyok tőle elszakadni..már a földet súrolja a női büszkeségem..félek, h valami rossz fog történni velem:(
2010. aug. 16. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!