Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az unokatesómmal érzelmi kapcsolatban lenni?
Már kb egy éve (talán több) eldöntött tény volt, h "köztünk rezeg valami", csak ezt egyikünk se merte elmondani, mostanra viszont már ez teljesen egyértelművé vált. Nemrég együtt is aludtunk ruhátlanul, és ugyan nagyon élveztük, visszatartott minket az "erkölcs", bár nagyon nehezen bírtuk. Aztán meg sokat beszélgettünk kettesben, és arra jutottunk, h bizony van valami, és nem nagyon bírjuk ezt visszafogni. Mennyire ciki ez? Előbb-utóbb történni fog valami, ez biztos.
Ja mellesleg neki is meg nekem is bnőm van, szal nem vagyunk azok a tipikus melegek, de kettőnk közt mégis vibrál valami. De egy nagyon nagy valami, és a szülőknek máris feltűnt pl. hogy nem az a megszokott unokatesó-kapcsolat ez, hanem annál jóval több.
Mit szóltok ehhez ?
Figy kérdező! Hivatkozhatsz mindenféle kamu tanulmányra, a hetero férfiak nem fekszenek le egy másik férfival és pont. Nem álmodoznak smárolásról sem egy másik férfival, orálról meg pláne.
Ez b*zi dolog és kész, magyarázhatod akárhogy.
Az, hogy az unokatesóddal csinálod, még rátesz egy lapáttal. Legjobb esetben is csak biszexnek mondhatod magad.
Üdv
Én hetero vagyok kérlek, és megint jövök akkor azzal, mert úgy látszik, nagyon érthetetlen ez páraknak, hogy ha egy orálkaland miatt rásütnék egy srácra a bisex bélyeget, akkor nem tudom, egyáltalán lenne-e heterónak hívható fiú a csapatunkban, egyáltalán a sporttársaim között, mivel nem egyszer voltak már ilyen kalandok a tusolóban, öltözőben, és pedig full heteró srác volt mindegyik. Na puff, furcsa, igaz?
És akkor h még jobban ne értsd a dolgot: kifejezetten nem csípem a melegeket, és csakis heteró fiú iránt lennék képes bármit is érezni, ill. csak vele tudnék elképzelni amolyan egyszeri kíváncsiskodó kalandot az öltözőben. Meleggel ez ki van zárva ...
Nem tudom mit sportolsz de kabalának válasszátok a szivárványt vagy rózsaszín macit vagy egy kályhát vagy egy köcsögöt.
Én 4 évig voltam fiú koleszba olyanba ahol közös zuhanyzó volt és nem volt blokkokra osztva a zuhanyzó mégse kívántuk meg egyszer se egymást hogy "gyere ide leszoplak" vagy valami és egyszer nem hallottam ilyenről. Meg nem mosogattuk egymás hátát se még csak férfi baráti szeretetből se.Persze néha voltak ilyen beszólások "vigyáz le ne dobd a szappant", de nem azért mert kíváncsiságból ki akarták próbálni meg hogy le akarják egymást cidázni.
Egyébként nem tudom honnan veszed ezt a 37%-t hogy a heteroknak ennyi százaléka leszopott egy másik fiút, ezt kb olyanok csinálhatták mint azok hogy a dohányzás az egyik legkevésbbé káros élvezeti cikk.
Voltam fiúval érzelmes kapcsolatban, és még mindig abban vagyok vele:) 2 éve vagyunk együtt, együtt tervezzük az életünket, ja és nem utolsó sorban a menyasszonya vagyok:)
Mellesleg NŐ és nem férfi vagyok:))
Akármit magyarázol, párom is itt mondja, (ő focista) hogy egyetlen egyszer látott az öltőzőben melegedést, de a többiek is egyből rásütötték a két srácra hogy homokosok. Mellesleg ő is egyhangúan kijelentette hogy meleg vagy, mivel normális ép eszű egészséges férfi (pláne ha barátnője van) nem vágyódik férfiak iránt. Ha mégis akkor az esetben b*zinak hívják az illetőt.
Ennyit erről.
na akkor tényleg ennyit erről ...
1, nem vagyok meleg, nem is leszek
2, sokat járok edzőtáborokban, és nem vagyok se vak se hülye, pontosan tudom mi megy ott nem is kevésszer ...
3, aztán meg az ilyen hozzáállású srácok fognak persze a legutoljára értesülni bármiről is, ne viccelj már ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!