Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ciki az unokatesómmal érzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki az unokatesómmal érzelmi kapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés

Már kb egy éve (talán több) eldöntött tény volt, h "köztünk rezeg valami", csak ezt egyikünk se merte elmondani, mostanra viszont már ez teljesen egyértelművé vált. Nemrég együtt is aludtunk ruhátlanul, és ugyan nagyon élveztük, visszatartott minket az "erkölcs", bár nagyon nehezen bírtuk. Aztán meg sokat beszélgettünk kettesben, és arra jutottunk, h bizony van valami, és nem nagyon bírjuk ezt visszafogni. Mennyire ciki ez? Előbb-utóbb történni fog valami, ez biztos.

Ja mellesleg neki is meg nekem is bnőm van, szal nem vagyunk azok a tipikus melegek, de kettőnk közt mégis vibrál valami. De egy nagyon nagy valami, és a szülőknek máris feltűnt pl. hogy nem az a megszokott unokatesó-kapcsolat ez, hanem annál jóval több.

Mit szóltok ehhez ?

2011. márc. 30. 12:58
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

jaj de nehéz páratokkal ...

nem, nem tettük be a lompost, és nem is fogjuk, max orál képzehető el köztünk így, mint említettem, nem vagyunk melegek, ilyen dolog nem elképzelhető !!!

másrészt én soh anem állítottam, h családi érzelmi viszony van köztünk, éppen azt mondom, h annál sokkal jobban elmélyültünk, és meglehetősen speckó érzelmek vannak köztünk

egyébként soha senki nem hallott még hetero fiúk közti érzelmekről? egyikünk se meleg !!!! oké ??

2011. márc. 30. 15:23
 12/27 anonim ***** válasza:
79%

Édes istenem:DDD ja ha bekapod neki tövig akkor nem vagy homokos, csak akkor ha beteszed/beteszi?:DDxDD Ja és ha már itt tartunk akkor ez épp ezért mivel nem buzulás akkor nem is csaljátok meg a párotokat?:DD

ÚÚÚristen..hány éves vagy?15?16?

2011. márc. 30. 15:27
 13/27 anonim ***** válasza:
88%

max orál?????? én nem érzem magam idősnek sőt fiatalnak érzem magam 21 évesen. De manapság ha leszopsz egy fiút vagy ő téged az nem számít b*zulásnak? Jó végülis van az a mondás "ha kivered a brét akkor is egy fiú kezébe van mégse vagy b*zi"

De komolyan nem bántásból de te rosszabb vagy mint a melegek, mert az a meleg aki meleg és nem táncol az utcán meg nem akarja rám erőltetni a dolgait azzal semmi bajom nincs azzal aki igen azzal nagyon sok de te még ezeket is übereled.

MAx orál gondolkozzál már csajod lecidázna egy csávót dobnád mert megcsalt szexuális aktust folytatott, de te max lecidáznád unokatesódat és az nem számít szexuális aktusnak? És minek hívjuk azokat akik egyneműek és szexuális aktust létesítenek homoszexuálisnak vagy biszexuálisnak.

A homoszexualitás meg a biszexualitás meg egyébként se hiszem hogy csak azokra mondják akik tényleg szexuális kapcsolatot létesítenek a saját nemüekkel hanem ha vonzódnak hozzá. Javítsatok ki ha tévedek.

2011. márc. 30. 15:32
 14/27 anonim ***** válasza:
83%
Így igaz utolsó, nincs mit javítani:) De ennek a gyengeelméjűnek az agyáig úgyse fog eljutni:D Hadd higyje azt, hogy hetero, majd rájön pár év múlva, hogy homokos:)
2011. márc. 30. 16:45
 15/27 anonim ***** válasza:
86%

na neeeee, ez tuti kamu. Ennyire nem lehet valaki gyökér.

egy szál f..ban aludtál az unoka fivéreddel és alig bírtátok ki, hogy egymásnak essetek, és berakd a fingójába :D :D :D

meg nem lesz semmi, max. orál :D :D DE nem vagy meleg :D :D

akkor minek neveznéd magad?????? Kancsikám?

2011. márc. 30. 17:48
 16/27 anonim ***** válasza:
Tezsvééérem há családba marad! ;)
2011. márc. 30. 21:55
 17/27 A kérdező kommentje:

Durva hozzászólások, kicsit más stílust vártam, és az meg külön kiakasztó, hogy amikor fiú-lány viszonyában olvastam egymásba habarodást uncsitesók között, ott senki nem akadt ki, sőt, bíztatták őket. Mi ez, ha nem tiszta homofóbia?

Amikor külön kiemeltem, hogy egyikünk se meleg :((

2011. márc. 31. 07:22
 18/27 A kérdező kommentje:

ja meg itt most mindenki csinálja az álszentet, közben meg ugyan már ... tudnék én mesélni, hogy hányszor történt olyan, hogy edzés után a tusolóban 2 srác nem bírt magával, miközben meg mindkettőt kint várta a bnője ... most akkor ezáltal ők is ott abban a pillanatban melegek lettek?

nálunk is volt ilyen, de külföldi edzőtáborokban meg még sokkal nyitottabbak a srácok, és még csak nem is zavartatják magukat annyira ... és senki nem mondaná rájuk, hogy melegek, mert hát nem is azok ...

Ugye nem csak én olvastam statisztikákat, hogy pl emlékszem egy olyanra, hogy a fiúk minimum 37%-a átesik homoerotikus kalandon, leggyakrabban egy orális kalandon, de ez nem azt jelenti, h meleg lett ez a 37%. És ez még egy nagyon óvatos felmérés állítólag, mert olyan szinten tabutéma ez, hogy feltehetőleg jóval többször megtörténik, mint ahányat ebből még névtelen kérdőívezéssel is fel lehetne mérni.

(én láttam pl Kinsey-tanulmány mellékleteként anonim kérdőív-eredményeket, és sztem sokan dobnának egy hátast ...)

2011. márc. 31. 10:45
 19/27 anonim ***** válasza:

Itt nem tabu téma, egyszerűen ciki vagy te is meg a rokonod is. Megkívántad, megakartad rakni, meztelenül aludtatok. Írd és olvasd: HOMOKOS VAGY. Ha meg nehéz a felfogásod akkor könyveld el magadban nyugodtan hogy jajj nem vagyok ám meleg, csak kipróbáltam, de mindezt k*ssban mert senkit se érdekel.

Jó fartúrást

2011. márc. 31. 15:58
 20/27 A kérdező kommentje:

mint azt már többször leírtam, NEM AKARTAM ÉS NEM AKAROM MEGRAKNI ...

azért lassan sikerül felfogni? ahogyan homokos se vagyok ... ez tök egyszerű heteró kiváncsiság, az érzelmi része pedig más téma, de amúgy sajnállak, ha te fiúval nem voltál még hasonlóan érzelmes kapcsolatban

2011. márc. 31. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!