Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedik hogy nálunk aludjon?
8 és fél hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és még mindig nem engedik hogy a barátnőm egyszer nálunk aludjon (persze hogy a szüleim is itthon vannak).
Ennyire nem bíznának bennünk a barátnőm szülei?
Vagy miért nem engedik? Mennyi idő múlva lehet már együtt aludni?
Teljesen szülőfüggő a dolog. Mert van olyan, aki attól félti hogy a lánya terhes lesz, nem figyel kellően oda magára, nem attól, hogy lefektetik. Ha ilyen típusú szülei vannak, akkor elmondhatod nekik hogy már nem szűz a lány, tiszta szívedből szeretitek egymást, és felelősségtudatosan bántok egymással az ágyban is. Viszont ha a szülő attól fél, hogy a lányát megfosztják a szűzességétől, akkor üljön le a lány a szüleivel, és szemtől szembe mondja meg nekik, hogy ő ezt meg ezt szeretné, felkészültnek érzi magát, és tudja mit csinál, szerelemből fogja megtenni. Vagy a másik verzió hogy elmondja hogy már megtörtént, de olyan formában adja elő, hogy mennyire élvezte, nem bánta meg, és nagyon jó élmény volt számára. Hátha a szülők is puhábban kezelik így a dolgot.
17/F
Eszedbe ne jusson neked elmondani nekik!!!! Ha nekem a lanyom fiuja azt mondana,h `ne aggodjak, meg mar ugysem szuz a lanyom` en elevenen megnyuznam!!!! De azt jobb ha tudod,h ha a szulok megtudjak,h mar nem szuz a 15 eves lanyuk, nagyon csalodottak lesznek, foleg egy apa! Majd akkor megtapasztalod,amikor felnolsz es lesznek gyerekeid.
Ahelyett,h inkabb tisztelned,h torodnek a lanyukkal es nem akarjak,h tul hamar felnoljon es nem hanyagoljak el meg ezen vagy kiakadva,h nem aludhattok egyutt?
Egy 15 eves lany koncentraljon a tanulason elso sorban!
Egy részből a tanulással nincs gond egyikőnknél sem ugy hogy az nem érdekes mert szín 4-es 5-ös az átlagunk erről ennyit :).
A barátnőm majd beszél szüleivel pár nap mulva hogy ezt meg azt szeretnénk és hogy ő is nagyon szeretné ha lefeküdnénk meg ilyenek remélem nem oltják le mint a tüzet xd.először nem akarta aztán vártunk még 2hónapot de most nagyon szeretnénk már lefeküdni egymással ... (de azt úgysem éjjel tennénk meg)...
szia! én 17 éves lány vagyok,a barátom 21 és most leszünk 2 évesek,de még mindig nem engedi anyum,hogy a barátomnál aludjak. Pedig fogamzásgátlót szedek,amiről tud...
15 évesen szerintem is fiatal még,de ha szeretitek egymást,akkor nincs akadály... :) én szurkolok nektek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!