Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem engedik hogy nálunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedik hogy nálunk aludjon?

Figyelt kérdés

8 és fél hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és még mindig nem engedik hogy a barátnőm egyszer nálunk aludjon (persze hogy a szüleim is itthon vannak).

Ennyire nem bíznának bennünk a barátnőm szülei?

Vagy miért nem engedik? Mennyi idő múlva lehet már együtt aludni?

2009. febr. 25. 21:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez már csak olaj lenne a tűzre, ha közölnétek a szüleivel, hogy nem azon az egy estén múlna, hogy szűz marad vagy sem, mert már rég lefektetted... Szerintem totál kiakadnának, hogy a lányuk 15 évesen már nem az! Szóval mindent csak ezt ne...
2009. febr. 26. 22:46
 22/26 anonim ***** válasza:
56%
Oké, oké, oké, de én azon gondolkodom, hogy manapság van olyan naiv szülő, aki el is hiszi, hogy a gyereke 15 évesen még szűz ?? Hát ... nemtom ...
2009. febr. 27. 01:14
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen szülőfüggő a dolog. Mert van olyan, aki attól félti hogy a lánya terhes lesz, nem figyel kellően oda magára, nem attól, hogy lefektetik. Ha ilyen típusú szülei vannak, akkor elmondhatod nekik hogy már nem szűz a lány, tiszta szívedből szeretitek egymást, és felelősségtudatosan bántok egymással az ágyban is. Viszont ha a szülő attól fél, hogy a lányát megfosztják a szűzességétől, akkor üljön le a lány a szüleivel, és szemtől szembe mondja meg nekik, hogy ő ezt meg ezt szeretné, felkészültnek érzi magát, és tudja mit csinál, szerelemből fogja megtenni. Vagy a másik verzió hogy elmondja hogy már megtörtént, de olyan formában adja elő, hogy mennyire élvezte, nem bánta meg, és nagyon jó élmény volt számára. Hátha a szülők is puhábban kezelik így a dolgot.

17/F

2009. febr. 27. 15:47
 24/26 anonim ***** válasza:

Eszedbe ne jusson neked elmondani nekik!!!! Ha nekem a lanyom fiuja azt mondana,h `ne aggodjak, meg mar ugysem szuz a lanyom` en elevenen megnyuznam!!!! De azt jobb ha tudod,h ha a szulok megtudjak,h mar nem szuz a 15 eves lanyuk, nagyon csalodottak lesznek, foleg egy apa! Majd akkor megtapasztalod,amikor felnolsz es lesznek gyerekeid.

Ahelyett,h inkabb tisztelned,h torodnek a lanyukkal es nem akarjak,h tul hamar felnoljon es nem hanyagoljak el meg ezen vagy kiakadva,h nem aludhattok egyutt?

Egy 15 eves lany koncentraljon a tanulason elso sorban!

2009. febr. 27. 16:50
 25/26 A kérdező kommentje:

Egy részből a tanulással nincs gond egyikőnknél sem ugy hogy az nem érdekes mert szín 4-es 5-ös az átlagunk erről ennyit :).

A barátnőm majd beszél szüleivel pár nap mulva hogy ezt meg azt szeretnénk és hogy ő is nagyon szeretné ha lefeküdnénk meg ilyenek remélem nem oltják le mint a tüzet xd.először nem akarta aztán vártunk még 2hónapot de most nagyon szeretnénk már lefeküdni egymással ... (de azt úgysem éjjel tennénk meg)...

2009. febr. 27. 22:05
 26/26 anonim ***** válasza:

szia! én 17 éves lány vagyok,a barátom 21 és most leszünk 2 évesek,de még mindig nem engedi anyum,hogy a barátomnál aludjak. Pedig fogamzásgátlót szedek,amiről tud...

15 évesen szerintem is fiatal még,de ha szeretitek egymást,akkor nincs akadály... :) én szurkolok nektek ;)

2009. márc. 22. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!