Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A szüleim nem engedik, hogy a barátom nálunk aludjon, pedig 18 éves vagyok!
Feltenek, meg nem erzik ugy hogy kesz vagy a dolgokra.
Ez valahol szuloi hiba...
Ulj le es belszeld meg veluk mi a szitu es hogy mar nem vagy 'kislany'
Relemelem tudtam segiteni, 16/F
Mégis mitől féltenék együtt alvástól ? :D
Mert azt gondolom a szüleid sem hiszik el, hogy csak éjjel lehet szexelni :)
Na ez az =D Először minket sem hagytak együtt aludni, de szex előbb volt. Szal ez hülyeség. A legjobb dolog, mikor a kedvesed mellett ébredsz reggel =)
18/L
Lehet féltenek,hogy esetleg ha lefekszel ezzel a fiúval,akkor megbánod,vagy ha túl jól összemelegedtek,akkor elmész majd otthonról(összeköltöztök),vagy eléggé régi módi a felfogásuk...
ez ellen te semmit nem tehetsz,ők a szüleid,nem akarnak rosszat,lehet anyukád pont ebben a korban tette azt,hogy együtt aludt valakivel,és megbánta,nem akarja,hogy te is ebbe a hibába ess.Vagy pedig még korainak tarják,hogy együtt aludj" valakivel.
Másra nem tudok gondolni,de azért próbáld minél többet mondani nekik,hogy te mit is szeretnél,hátha enyhülnek.
23/L
Egyetlen gyerek vagy? Mert nálam hasonló volt a szituáció, amikor én voltam annyi idős mint te. Monjuk nekem megengedték, hogy barátom nálunk aludjon, sőt engem is elengedtek hozzá éjszakára, de azért nem örültek neki.
Tessék leülni a szülőkkel, és megbeszélni a dolgot. Mondd meg, hogy tudsz felelősségteljesen viselkedni, nem tudom szűz vagy-e még, de szerintem attól is félnek, hogy esetleg teherbe esel. Szerintem ha tisztességesen érvelsz, akkor megenyhülnek, és megengedik, hogy a barátod nálatok aludjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!