Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedik hogy nálunk aludjon?
8 és fél hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és még mindig nem engedik hogy a barátnőm egyszer nálunk aludjon (persze hogy a szüleim is itthon vannak).
Ennyire nem bíznának bennünk a barátnőm szülei?
Vagy miért nem engedik? Mennyi idő múlva lehet már együtt aludni?
Mi már lassan 2 éve vagyunk együtt és az én szüleim sem engedik meg hogy ottaludjak a barátomnál csak ha nincs más lehetőség. Jobban szeretik ha az ő kicsi lányuk inkáb szemelőtt van. De ez a bátyámmal is igy van. Ő alszik a barátnőjénél. Ezt könyebben megengedik.
17/ l
Szia!
Sajnos nem írtad hány évesek vagytok de gondolom nem 12-14 évesek.Azt probáltátok már hogy te aludj náluk??Ert ha nem akor elöször te aludj otts majd utána ő nálatok..talán igy látnio fogják hogy meg lehet benetek bizni..sok sikert:)
15 éves lány véleménye
17/F 15/L
Szülők látják hogy odavagyunk egymásért meg nagyon örülnek hogy összejöttünk meg minden , soha nem veszekedtünk meg semmi.( a hét minden napján (kivéve hétvégén) ott vagyok náluk délután és már igazán láthatnák a szülők hogy meg lehet bennem bízni vagyis bennünk.Nem tudom mi tévők legyünk :S
Ha én 15 évesen ezért könyörögtem volna, szerintem le is csapott volna anya...:D Most 18 éves vagyok, és fél év után végre megengedte, hogy együtt aludjunk... Azóta eltelt még egy fél év, és most jött el az az idő, hogy nem kell pitiznem, hogy megengedje minden hétvégén!
Szóval szerintem ne csodálkozzatok, hogy nem engedik... Hiába vagytok együtt 8 hónapja, ha még csak 15 éves! Gondolom hasonló felfogású szülei vannak, mint az enyém.
Tudom ezt nehéz megérteni, nekem se volt könnyű... De szerintem ennyi idősen nem a világ vége, ha este elmentek egymástól haza!
Üdv!
Hát mivel ebbe a témába indítottad a kérdésed gyanítom h nem sakkozni akartok este:D
Írtad az imént h átengedik hozzád délután...akkor mi a probléma? Tudom otthon vannak szüleid de talán ők sem rávehetetlenek hogy egy kicsit elmennyenek... vagy zárd magtokra az ajtót és hajrá...
Sok szerencsét és hosszú tartós kapcsolatot kívánok nektek;)
Aiwa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!