Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem engedik hogy nálunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedik hogy nálunk aludjon?

Figyelt kérdés

8 és fél hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és még mindig nem engedik hogy a barátnőm egyszer nálunk aludjon (persze hogy a szüleim is itthon vannak).

Ennyire nem bíznának bennünk a barátnőm szülei?

Vagy miért nem engedik? Mennyi idő múlva lehet már együtt aludni?

2009. febr. 25. 21:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
97%

Előző vagyok.

Kihagytam hogy azért ennyi idősen még az én szüleim sem engednek el.. és okosan ;)

Aiwa

2009. febr. 25. 22:26
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok mint Te,csak annyi a külömbség hogy mi lassan 11 hónapja vagyunk együtt!A szülők sajnos nagyon féltik az ilyen fiatal lányokat!
2009. febr. 25. 22:31
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Engem 15 éves még diszkóba se engedtek, nemhogy fiúzni. Most 27 vagyok. 19 éves voltam amikor először hivatalosan barátom volt és járhatott hozzánk, de ott alvásról szó sem volt. 4 évig voltunk együtt. Utólag már örülök neki, hogy így történt, hogy nem volt ilyen téren könnyelmű az apukám, sokkal inkább konzervatív. Mindennek ellenére fantasztikus a kapcsolatunk. Neki volt igaza.

Majd lett egy barátom, aki azóta már a férjem és ő aludhatott nálunk, kb. 8 hónap odajárás után.

Ne haragudj, de a 15 éves lányomnak én sem engedném, hogy együtt aludjon a barátjával. Szerintem ebben a korban, éjszaka még mindenkinek otthon a helye a szülői házban, a saját szobájában. Ha meg együtt akartok lenni, azt úgyis megoldjátok.

2009. febr. 25. 22:45
 14/26 anonim válasza:
94%
de szerintem náluk éppen arról szól, hogy aludjanak együtt. nem a szexről, mert az éppen délután is emg tudják oldani. de az éjszakának csak van egy feelingje. Szerintem a barátnőd beszélje, meg a szüleivel, hogy miért nem engedik. Akkor könnyebben meg is oldható lesz a probléma:)
2009. febr. 25. 22:54
 15/26 anonim ***** válasza:
98%
Hát azért egy 15 éves lány tényleg várhatna még... Szerintem.
2009. febr. 25. 23:41
 16/26 anonim ***** válasza:
85%

Hát ugye a direkt tiltás soha nem jön be, az egy dolog, hogy nem engedik ott aludni, aztán majd az más kérdés, hogy akkor meg a hátuk mögött egy mai tizenéves úgy dobja át őket a palánkon, mint a huzat. Lényeg, hogy úgyis elérik amit akarnak, nem az az ott alvás fog itt "rendet" tenni vagy nem....

Hát nemtom ... ez a tiltásosdi fene tudja, majd akkor megoldják úgy akáér a napi szintű szexet is, ahogy akarják, suli után stb, hogy szülők nem értesülnek róla, tehát én ezért soha nem értem egyes szülők miért gondolják, hogy teljesen gyengeelméjű egy tizenéves :-)

2009. febr. 26. 09:14
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
En agyoncsapnam azt a fiut,aki azt akarna,h a 15 eves lanyom ott aludjon nala, vagy ha a fiu akarna nalunk aludni, fuggetlenul attol,h miota jarnak egyutt.Ez nagyon korai!
2009. febr. 26. 11:56
 18/26 anonim ***** válasza:
81%

Ha dugni akarnak, úgyis találnak rá helyet, és időt. Nem kell ahhoz feltétlenül az éjszaka. Éppen ezért a direkt eltiltás nem túl hasznos ha csak azt akarják elérni, hogy a lányuk ne feküdjön le vele.

Ha meg a lány még nem karaja, akkor hiába alszik ott nála, akkor se fog megtörténni.

2009. febr. 26. 12:41
 19/26 anonim ***** válasza:
81%

Ez a probléma a mi esetünkben is fennáll. Már majdnem egy éve vagyunk együtt (16L & 17F), és mégsem. Pedig nem egy alkalom lett volna már, hogy szex legyen a dologból, ennek ellenére még mindig szűzek vagyunk, mert egyikőnk sem szeretné még. Az együttalvásra pedig már mindketten nagyon vágyunk, de sajnos a szülői korlátok ezt nem engedik. :(

17/F

2009. febr. 26. 14:41
 20/26 A kérdező kommentje:

Hátt mi már többször is lefeküdtünk de nem mondjuk még el a szülőknek majd előbb kitaláljuk hogyan legyen.

(A lány is szeretne már nálunk aludni nagyon)...

Mindig találunk időt a szexre ,védekezünk rendesen, nem használom ki mert nagyon nagyon szeretem és ő is engem szal szülők is mondták már hogy nagyon örülnek hogy összejöttünk és kár lenne ha szétmennénk.Tudom féltik a lányukat meg minden de ha megtudnák h. már lefeküdtünk szerintetek akkor engednék itt aludni?

2009. febr. 26. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!