Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az a gyanúm hogy mással is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a gyanúm hogy mással is webkamerázik a barátom. Hogyan leplezhetném le? Mindig alig várja hogy mennyek fürdeni vagy valamit csinálni (mert kérdezi), vagy kitalál valamit.

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 18:14
1 2 3
 11/21 Kingaa1 ***** válasza:
ha kkapcsolja akkor ki a tökömel tudna webkamozni????:))
2011. márc. 28. 18:35
 12/21 A kérdező kommentje:

webkamerázni egyszerre csak 1 emberrel lehet skype-on...

de most is ahogy rámentem a videóhívásra olyan lassan veszi fel 8 sok idő) és elkezdi hogy lassú a gép

pedig gyors gépe van

2011. márc. 28. 18:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Akkor fürödj meg előtte mielőtt beszéltek, és ne menj el addig míg el nem búcsúztok. Különben is miért kell elmenni beszélgetés közbe bárhova is? Nem értem. Én ha a párommal kamerázok, úgy ülök gép elé, hogy mindennel kész legyek, hogy elköszönés után csak ágyba kelljen bújni és aludhassak. Miért akarja mindig hogy elmenj vhova?
2011. márc. 28. 18:40
 14/21 A kérdező kommentje:

hát ez az hogy miért akarja hogy elmennyek....

biztos megvan az oka rá

amugy anyukám szokta mondani is hogy mennyek közbe csinálni még amit kell...

( beszélgetni a barátommal délutántól estig szoktunk)

2011. márc. 28. 18:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Ja, hát ha olyan sokáig beszéltek is meg kameráztok is akkor passz... nem tudsz ellene mit tenni, azthittem csak estéről van szó. De így. Rákérdeztél már? Hogy mással is kamerázik? Sztem ha jó a kapcsolatotok simán megkérdezheted, mondjuk személyesen és ha igazán ismered látnod kell a reakcióját. Jobbat nem tudok.
2011. márc. 28. 18:47
 16/21 A kérdező kommentje:

rákérdeztem de ő persze tagadja

most szerintem lebukott mert aztmondta hogy kimegy inni és a kamerája meg el volt fordítva az ablak felé

biztos hogy ne lássam ahogy írkál valakinek....

2011. márc. 28. 18:50
 17/21 anonim ***** válasza:
De most komolyan? Nem tudod eldönteni, hogy hazudik-e vagy sem? Ha biztos vagy benne, hogy hazudik akkor lépj, aszerint. Ha nem vagy biztos, akkor meg bízz benne.
2011. márc. 28. 18:54
 18/21 anonim válasza:
Nem értem miért lenne baj ha mással is beszélget vagy camozik. Én szeretem a páromat és ő is engem és nem zavar ha mással beszélget, sőt az se ha camozik, hihetetlen hogy arra vetemednél hogy kémkedj utána , az után az ember után akit szeretsz csak azért mert elküld fürdeni. Ha ennyire féltékeny vagy hát.. sok türelme lehet a barátodnak és ha sokáig együtt lesztek tényleg nagyon szeret.
2011. márc. 28. 19:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Mással camozik az nem baj? Kiveri neki, esetleg le is vetkőzik a másik csaj és nem baj?! Úristen...
2011. márc. 28. 20:44
 20/21 A kérdező kommentje:

tegnap este bejelentette hogy fenn van megint facebook-on

szerintem azzal sem stimmel valami..

régen is amikor fenn volt akkor lányokat jelölgetett be...

2011. márc. 29. 15:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!