Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ti így vagytok kódolva?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti így vagytok kódolva?

Figyelt kérdés
Nem értem a férfiakat!Van egy se veled se nélküled kapcsolatom.Leginkább szexkapcsi ami már kezd kicsit unalmas lenni de azért még mindig jó.Ha én akarom őt akkor mindig visszautasítás a vége amivel eléri,hogy jobban akarjam amiből aztán viták vannak.Ha úgy teszek mint akit már nem érdekel,hogy van-e szex vagy nincs akkor viszont már ő jön azzal,hogy legyünk együtt.Miért nem lehet tekintettel lenni a nőre ha esetleg ő akar benneteket de nagyon mert pont olyan időszaka van? Miért az elérhetetlen kell a férfiaknak??
2011. márc. 26. 15:31
1 2 3
 1/21 Kingaa1 ***** válasza:
nekem is az elérhetetlen gyümölcsnek jobb az ize, ha végül elérem:)
2011. márc. 26. 15:33
 2/21 anonim ***** válasza:

Azért ez nem ennyire egyszerű. A barátomnak is vannak olyan napjai, hogy kevésbé kívánja a szexet, pl. ha nagyon fáradt. Meg Ő olyan, hogy attól jön meg a kedve, ha együtt töltünk együtt pár órát, nem tud úgy azonnal nekem esni, csak ha napok óta nem szeretkeztünk. De pl. 2 nap egymás után általában nincs kedve. És ha annyira nincs, akkor próbálhatok én bármit tenni, nem fog felállni neki huzamosabb ideig, azzal pedig nem tudsz mit tenni...

Amúgy azért az elérhetetlen kell nekik, mert szeretnek hódítani, érezni, hogy ők irányítanak... Ha mindig Te tepered le, akkor nem érezheti magát igazi férfinak... Inkább próbáld meg azt, hogy mikor Neked kedved van, neki meg nincs, akkor mellette/ az orra előtt nekiállsz masztizni. Lehet, hogy attól megjön a kedve... ;)

20L

2011. márc. 26. 15:36
 3/21 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy a férfiak? A nőkenk talán nem az elérhetetlen kell? Csak nézd meg, amit leírtál.
2011. márc. 26. 15:40
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vettem észre, hogy így lennék kódolva. Ha a barátnőm azt mondja teperjem le, megtörténik.

26/F

2011. márc. 26. 15:41
 5/21 Moszuke ***** válasza:
48%
hehehehe:D owned
2011. márc. 26. 15:41
 6/21 A kérdező kommentje:
Feltennék egy kiegészítő kérdést.Mit tudok tenni annak érdekében,hogy elérjem azt,hogy magától akarjon engem? Legyek közömbös? Ritkán találkozunk amúgy,leginkább telefonon és neten tartjuk a kapcsolatot.
2011. márc. 26. 15:43
 7/21 anonim ***** válasza:
Ha önmagától nem akar téged, akkor vagy nem kíván, vagy van valaki más, aki kielégíti.
2011. márc. 26. 15:43
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

A "baj" a te fejedben van, és az ehhez passzolókat vonzod magadhoz. Ennyi. A fejedben kell rendet tenni, másban ne is keresd a hibát.

Szeresd magadat, és ne akarj megfelelni senkinek, ne félj a magánytól..

blablabla, de tényleg ez van.

2011. márc. 26. 15:45
 9/21 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 15:43

Nem kíván már annyira de ezt meg is beszéltük. Nincs senkije mellettem az is tuti pedig lehetne. Csak ezt a makacsságot nem értem.Mire jó ez?

2011. márc. 26. 15:47
 10/21 anonim ***** válasza:
Ha te nem kívánnál egy pasit, te szívesen szexelnél vele?
2011. márc. 26. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!