Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért problémázik anya? 14,5/L
Az éveid számát (14,5) még te is fél évessével számolod, mert te is érzed, hogy nagyon fiatal vagy még. Egy 3 évvel idősebb fiú már nagykorú, vagy éppen azzá válik.
Komolyan nem érted, hogy mi a probléma? Ha így van, akkor hallgass inkább anyukádra.
A fél évet azért tettem rá, mert én 1 hónap múlva töltöm a 15-öt. :)
Egyébként nem szeretnék semmit sem elsietni, a fiú sem az a típus. Ha a szexre gondoltok fél év járás után sem adnám magam oda neki, bármennyire is szeretem, még nem érzem úgy hogy kéne. Mikor feljött a téma azt mondta képes ő is várni miattam, mert egyébként ő is szűz. Majd próbálom elmagyarázni anyának, hogy ne ítélje el mielőtt nem ismeri és bemutatom majd neki!
De ez a fiú "máás" mint a többiek... :)
Én mondjuk a barátnőmre 3 évet vártam pedig mi egy idősek voltunk.
hmmm...anyukad felt, ez egy teny...de mondjuk a pasit te ismered..nem o...es nem a kortol fugg h mennyit fog rad varni vagy nem fog..
Nekem 14 evesen volt 19 eves pasim,aki tudom, hogy szexxel vart volna ram akar evekig is...de volt velem egykoru is abban az idoben,aki adta szepet,jot. de amikor osszejottem vele 2 hetet sem birt varni... szoval ennyit errol, hogy te is neki csak szexre kellenel....
Szerintem gyere ossze vele nyugodtan :)) ha pedig valami nem ugy alakul /pl. szornyetegge valtozik :D es agyba akar bujtatni / akkor nyugodtan otthagyhatod..semmi nem tortenik :D..... es anyudnak pedig nem muszaly tudni rola, hogy te kivel is jarsz eppen..nem muszaly rogton hazavinned ot....de mondjuk ha par hetet jarsz vele,...es rajossz h minden okes akkor mutasd be majd anyudnak....17/L
vagy anyukád félt hogy te is ugyan azt csinálod mint ő 14 évesen apáddal... :P
"mindenki magából indul ki" ez a legnagyobb igazság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!