Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelembol-baratsag vs baratsagbol-szerelem, velemenyek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 11:01
11/12 anonim válasza:
Az én szerelmem is barátságból lett. Előtte 2 évig voltunk barátok, ez is fokozatosan alakult ki. Mindketten házasok voltunk. Soha nem volt még ilyen jó barátom, nem is sejtettem hogy baj lesz belőle. De egyszer csak kezdett világosodni, hogy túlságosan összepasszolunk. És akkor fellobbant a szerelem. Két válás, sok gyötrődés, de végül egy pár vagyunk, és a barátság is megmaradt. Nagyon jó így. Szerelemből barátságot még nem tapasztaltam, attól mondjuk lehet, de ahhoz két nagyon intelligens ember kell.
12/12 anonim válasza:
Barátságból szerelem - szerintem csak ez működik. Fordítva biztosan nem, mert egy kapcsolat után már nem tudsz rá "csak" barátként tekinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!