Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelembol-baratsag vs baratsagbol-szerelem, velemenyek?
Szerelemből-barátság szerintem nem működik. Ugyanis volt már több közöttük. Azt el tudom képzelni, hogy valamilyen okból tartják egymással a kapcsolatot. Akár üzlet, gyerek, stb.
Barátságból-szerelem viszont elég gyakori. A férjemmel az elején mi is barátok voltunk, aztán fokozatosan alakult ki a szerelem közöttünk.
Szerelemből-barátság: ez szerintem csak akkor lehetséges, ha egyszerre mind a két fél akarja, hogy vége legyen a kapcsolatuknak. De ez véleményem szerint elég ritka.
Barátságból-szerelem: na ez már igen. Nálunk is ahogyan a második válaszolónál barátságból alakult ki a szerelem. Ma pedig már férj és feleség vagyunk. :)
Kedves 4. válaszoló (kérdező), én a 3. válaszoló vagyok.
Konkréten nem tudom megmondani, hogy meddig volt barátság és mikortól lett szerelem. Ez így valahogyan fokozatosan átalakult, nem lehet határvonalat húzni. Azt tudom, hogy mikor már úgymond vágytam arra, hogy szerelemmel viszonyuljon hozzám az a megismerkedésünk után kb. 4 hónappal volt. Aztán hamarosan kiderült, hogy ezzel nem csak én vagyok így. De a mi esetünk kicsit bonyolult volt, mert a szüleim tiltottak tőle. (Pedig nem is ismerték, mert másik városban tanultam és ott ismerkedtünk meg.) Épp ezért én még saját magamnak sem mertem bevallani, hogy beleszerettem. De barátnőm, aki mind a kettőnket ismert már mondogatta nekem egy ideje, hogy szerinte köztünk sokkal több van, mint egyszerű barátság. Szóval lehet, hogy ez az érzés normál esetben korábban jön.
Azt viszont tudom, hogy a férjemnek nem volt barátnője és nekem sem volt barátom ekkor, csak haveri szinten.
Szerelemből barátság nem létezik.
Barátságból szerelem,annál inkább,de szerintem nem szerencsés... a legjobb barátom szerelmes belém. Én nem belé,de nagyon szeretem. Senkit se szerettem még ennyire... Ő megelégszik ennyivel,de tudom,hogy rossz neki,és tudom hogy... ez elfog majd minket választani.
Egyszer már elválasztott egy másik barátomtól,és nem kaphatom vissza,mert szerelemből nincsen barátság....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!