Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 3. személy bezavar, akkor mit csináljak?
Egyik lány tetsziknekem az osztályból, kölcsönös a szimpátia is, viszontcsakmsn en tudunk zavartalanul beszélni, mert az egyik fiú az osztályból aki csak barátja, mindig anyakán lóg, igazi idióta a gyerek állandóan vihog meg iugénytelen is. engem mindig piszkál ez a csávó. mit lehetne tenni, hogy eltűnjön a képből? mert ez így nem jó, hogy miattanem tudok közelebb kerülni a csajhoz.
17/F
ha a 3. személy az lány,akkor bevenném a szexbe :DDDDD
Amúgy meg állíts választás elé a párodat,hogy kit szeret jobban és ennyi.
szia, nálam is ez a helyzet csak én párkapcsolatban élek. Söt a srác is.. de állandoan szemezik mindig ott somforog.. érdeklödik.. (régen kavarogtunk.. )
én sem tok mit csinálni .. de sztem neked azt kellene tenni, h mikor egyedül van odamenni.. és ha odajön a 3. akk megmondani "nem látod h beszélgetünk?"
vagy menny oda a lányhoz ugy h a csávo ott van és mondd neki pl eljössz velem a büfébe ** venni.. talják ki valamit odaillöt.. bármit csak rángasd el ( sztem a lány se birja a srácot... vagy küld a csávot..... ez az elsödleges sztem
VÁLASZTÁS ELÉ NE ÁLLÍTSD SEMMIKÉPPEN! azzal csak magad alá ásod a gödröt....szerintem msn kérdezd meg hogy nincs-e kedve összefutni?(sulin kívül, hvd le sétálni jó idő is van bármi oda csaknem viszi azt a harmadikat, deha nem vagy ebbe biztoss akkor kérdezd meg hogy "xy" is jönne?ha mondja hogy igen akkor mond neki hogy őt hívtad le /vele szeretnél lenni nem pedig azzal a harmadikkal :) )
én lányvagyok és én így gondolom, de ha egy pasi azt mondaná hogy válasszak elküldeném..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!