Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm öngyilkos akar lenni értem ha elhagyom télleg igaz? Vagy csak zsarol?
Önző, zsaroló, mást kihasználó, liba! a legrosszabb amit találhattál! Dobd ki azonnal, csak ót teszel vele magadnak. És ha véletlenül betartaná a szavát (tuti h nem fogja) akkor ő a világnak tesz jót. Volt szerencsém nem 1 csajt ismerni aki velem akarta, vagy ténylegesen velem csalta a párját, bár az ilyen dolgokra annyira nem vagyok büszke. Lényeg h azok a csajok mind tisztában voltak vele mit csinálnak, tudták mit kockáztatnak ha kiderül (volt akinél ki is derült) mégis megtették. Akik nem tették, azok is csak velem nem, mert bárkivel nem álltam én sem össze, elvégre léteznek elvek is meg önbecsülés, szal azok sztem megtették helyettem mással. Ezek után úgy érzem bátran állíthatom, aki meg akarja csalni a párját az tudja mit tesz, tudja mit kockáztat vele, és vaszeg már rég átgondolta előtte párszor ahhoz h ne utána jöjjön csak rá mit tett. Ebből következik h csak megjátssza magát, vagyis zavard jó messzire, nehogy újra próbálkozhasson nálad.
"életművész"
Aki henceg vele, az nem lesz öngyilkos. Az öngyilkosok nem beszélnek róla, csak megteszik... ennyi
Hagyd ott nyugodtan, amúgy sem a te hibád, ha mégis ennyire akaratgyenge.
Aki valóban öngyilkos akar lenni, az nem fenyegetőzik ezzel, hanem ír egy búcsúlevelet és szépen csendben végez magával. Aki ezzel fenyegetőzik, az érzelmileg zsarolja az illetőt, megpróbálja kihasználni a szeretetét és az együttérzését.
Hagyd el a p*csába, úgysem fogja megtenni. Ha mégis megtenné, akkor legalább végérvényesen megoldódik a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!