Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem bírom már elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bírom már elfelejteni?

Figyelt kérdés
3 hónapja van barátom, akit teljes szívemből szeretek. Mielőtt vele jártam az egyik haverjába zugtam bele de teljesen. Vele hónapokig játszottuk macska-egér játékot és néhányszor összevitatkoztunk, mert én "féltékenykedtem". Tény, néha magamon is meglepődtem olyan hülyén viselkedtem. Pedig sose jártunk. Csak volt némi vonzalom aztán a sok vita után megbeszéltük, hogy haverok maradunk. Azóta is suliba rendszeresen találkozunk és ott van 1 kis csapat(amibe a barátom is benne van) és nagyon jól elvagyunk. Ezzel a sráccal azóta is rengeteget beszélünk. És elértem, hogy bízik bennem. Akár ha csajokról is van szó, segítek neki és már össze is hoztam egyik bnőmmel akivel tetszettek egymásnak. Nagyon örültem neki, hogy boldog. Jött és mesélte hogy, hogy szereti, milyen szép a mosolya stb. Ez a kapcsolat most hanyatlik és neki megint csalódnia kellett. Nem túl szerencsés párkapcsolatok során, pedig nincsenek nagy elvárásai a lányokkal szemben. Annyiszor megbántam már, hogy ugy viselkedtem és ezzel mindent elrontottam, de későbánat. De...nem is ez a lényeg. Hanem már nagyon régóta tart ez a "haverság" és én mindig mellette voltam, segítettem, bíztattam, továbbléptettem ha baj volt...És mindaddig azt hittem hogy vége és már nem szeretem. De rá kellett jönnöm ez idő alatt, hogy azt az oldalát mutatta meg nekem akaratlanul is, amit én nem ismerek. Azt hiszem mégjobban belezugtam. A suliban is ránézek nevet, olyan jó érzés látni. Ha nekem van vmi problémám és szomorú vagyok, odajön és mindig sikerül neki megnevettetnie. Azt hittem elmúlik, de nem tudom mi ez az érzés. Ha a barátommal szakítanánk teljesen ellenék veszve és én nem is fogok. Deh áhh. nem tudom hogy mit tehetnék, hogy elfelejtsem. Ráadásul a barátom is elég fura mostanába. Ebből a sulis kis csapatból szünetbe van hogy feszt ölelget egy lányt, aki am egyik legjobb bnőm és tudom hogy nem gondolja komolyan, és utánna odajön kapok egy csókot megölel és megy tovább. Lehet csak én fújom fel és nem vagyok féltékeny, pusztán rosszul esik, hogy ezt csinálja a szemem láttára és ha nem vagyok suliba megkérdezem bnőmet és azt kell visszahallanom, hogy megint ölelgette meg puszilgatta. De sztem nincs semmi komoly, de... Én már teljesen összevagyokzavarodva :S Segítsetek kérlek. Ilyenkor mit lehet tenni? :\'(
2009. febr. 24. 09:36
 1/5 A kérdező kommentje:
ne haragudjatok hogy hosszu lett...
2009. febr. 24. 09:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Mit kell tenned?

Beszélgetni valakivel,itt senki nem tud neked olyan választ adni ami hatásos, hisz az amit leirtál az eléggé kevés, szerintem fogd ki a legjobb barátaidat akiket ismersz és beszéld meg velük :)

Amugy meg szerintem várj, idővel meglátod mi lesz, ne a szerelmet kövesd hanem a szeretetet, hisz a szerelem elmulik, a szeretet nem, és ahogy én látom te szereted a haverodat, de a fiúdba vagy szerelmes....

Ha gondolod irj egy privit küld el az MSN-ed és beszélgetünk róla...

2009. febr. 24. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
hát én nemtom ez nálatok hogy működik, de ha 1ütt van veled akkor ne ölelgessen már mást ,akár vicc akár nem LOL! puszilgatta??:DD elég fura kapcsolat ez , már neharagudj..
2009. febr. 24. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem gond ha ölelget és puszilgat valaki mást előttem, mi az osztálybvan csinálunk ilyeneket, és el is tudom képzelni, de többet azért ne csináljanak....
2009. febr. 24. 10:49
 5/5 A kérdező kommentje:
háth jó lenne ha nem csinálná ezt de bnőm is megmondhatná neki h akadjon már le róla:S Nem nagy kérés...nem ő kiélvezi a helyzetet...:(
2009. febr. 24. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!