Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves lányok! Nektek milyen fiúk tetszenek? És ti milyenek vagytok?
gondolok itt pl:. a külsőre és a felszínes énjükre?
nektek meg a külsőtökre és a felszínes énetekre?
Ideál: adjon lehetőséget arra, hogy belé szerethessek. Ergo, a személyiségével nyűgözzön le, tudjam, hogy tetszek neki, de mindig tegyen valami olyat, amivel elgondolkoztat, amin agyalhatok, amit megfejthetek. Játsszon, és hagyjon teret nekem is játszani.
Külsőre csak annyi a fontos, hogy legyen ápolt, nem titok, hogy a szőkék előnyben.
Én: vállig érő, sötétbarnás vöröses fekete, göndör haj. Szinte fekete szem, táncos alkat, nem vagyok modell típus, de eddig senkinek nem volt gondja velem.
15/L
Én 17 éves vagyok,de a nálam kb. 10 évvel idősebb férfiak tetszenek. A külsőröl annyit,h ápolt legyen és valami fogjon meg benne.Nagyon tetszik,ha valaki borostás. :)
Nekem hosszú barna hajam van,zöld szemem,az arcom mások szerint szép.Az alkatommal van bajom.170cm vagyok és 75 kg. :/ De ezen még dolgozom. :)
jaj de "cuki" itt mindenki. xD
Most az tegye fel a kezét akinek még nincs pasija :(
feltettem. :DD
a 17 éves lány voltam.
köszi a válaszokat!...
és mivel hogy ez az oldal nem társkereső portál hanyagoljuk az "ismerjük már meg egymást" témát mert ez nagyon cink
(utolsó válaszolóknak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!