Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-16 éves lányok! Nektek milyen fiúk tetszenek? És ti milyenek vagytok?
gondolok itt pl:. a külsőre és a felszínes énjükre?
nektek meg a külsőtökre és a felszínes énetekre?
Én 14 vagyok, de számomra ezek a legfontosabbak egy fiúban: legyen kedves, lehessen vele beszélgetni, és persze szeressen. :)
Külsőgen nem igazán vannak elvárásaim, annyi a lényeg, hogy "nézzen ki valahogy".:)
Én egy fekete hosszú hajú, elég jó megjelenésű lány vagyok. Hát nincs konkrét esetem, ugyanúgy a barnák mint a feketék között is vannak bejövős pasik szép számmal. De nagyon fontosak a belső tulajdonságok a jellemük.
Fontos számomra hogy meg tudja magát védeni, legyen tisztelettudó, főleg egy lánnyal szemben, az sem hiba ha művelt. A bunkók és a buták egy lánynak sem kellenek (már a normális rétegre gondolok, akik lesznek is valakik)... Adjon magára, legyen jó megjelenése. Használja az eszét. Tisztában legyen az illemmel. És egy nem kis dolog: Ki tudja vívni magának a tiszteletet. (Mondjuk ha ez imént említett tulajdonságok megvannak, akkor a tisztelettel nem lesz probléma.) És itt kezdődik egy igazi pasi... Ezek szerintem sokkal fontosabb mint a külső;) Alap dolgok.. Ó és a legfontosabb! Ne drogozzon! Annál rusnyább dolog nincs mikor egy pasi előtted van szétcsúszva... arról nem is beszélve h később milyen gyönyörű lesz..:)
hát külsőre igazából nincsen ideálom, meglátom, és tudom, hogy ő kell :P
belső: legyen kedves, figyelmes, ne legyen nagyképű, vicces, beszédes,
a külsőm: többen mondták, hogy szép vagyok, de nem mindig látom magam annak. Csinosan szeretek öltözködni.
belsőm: (mások véleménye szerint) kedves, aranyos, szerény, csendes, megbízható.
15L
nincs konkrét ideálom:D mindig azok fogtak meg a legjobban akik külsőre először nem voltam szimpatikusak,majd a stílusukkal ,kisugárzásukkal le vettek a lábamról:D
szóval a belső az 100szor fontosabb.vannak bizonyos elvárásaim...a magabiztosság és a határozottság alap dolog(mert nem szeretem ha stílusban én vagyok a "pasi" a kapcsolatban).
egy bizonyos intelligencia szintet meg kell h üssön,valamint a humor is sokat számít.most még fel sorolhatnám h legyen őszinte meg stb stb..de felesleges:D
szóval kell az a plussz ami meg fog benne,mert különben esélytelen a dolog.ja és kihagytam az egyik legfontosabbat,képes legyen elviselni a stílusomat,mivel néha elég arrogáns vagyok,mindig megmondom a véleményem, ha tetszik vkinek ha nem.
a külsőmre még sosem érkezett panasz:)
pár évvel idősebb vagyok mint 15:D remélem nem gond h írtam:D
utolsó válaszolónak:egyáltalán nem baj
köszi a válaszokat várom a többit is!
Először is magamat írom le neked.
Hosszú göndör barna hajú, barna szemű lány vagyok. Nem vagyok modell alakat, de szerencsére kövér sem. 170 cm magam vagyok. Nekem jelent a tanulmányi eredmény. Kedves, segítőkész, intelligens őszinte lány vagyok, de azért vannak nekem is rossz napjaim.
Mivel nekem még nem volt barátom nem tudom elmondani, hogy mi fogott meg benne.
De a legfontosabb tulajdonságok egy fiúban szerintem: illemtudó, aranyos, megbízható, segítőkész,figyelmes, őszinte, intelligens és hogy szeressen, ne csak kihasználjon.!!
hát nekem legjobban az ilyen "motoros-vandálok" ( :D ) jönnek be, de ettől függetlenül is bejöhet valaki. kivéve disco,christiano ronaldos majmok :) ( bocsi a majom megnevezőért de volt már nem eggyel esetem és mindegyi kegy kangörcsös hülyegyerek volt.. )
ÉN egy nagyon sötétbarna szinte majdnem fekete, "jócsajnak" és szépnek mondott csajszi vagyok.szókimondóm,makacs,akaratos, de minden hülyeségben benne vagyok :P
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!