Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves vagyok (még szűz) és a barátom nem mer felvállalni a szülei előtt, mondván nem tetszenék nekik és társaságban nem fogja meg a kezem. Viszont érzem, hogy szeret. Szerintetek mit tegyek? Vajon szégyell? egy barna bőrű lány
uhh ez gáz, én is voltam már így nővel. de hidd el, nem szeret, ha nem tud felvállani sem. csupán a dugásra vagy neki jó.
ennyi az egész, mondom, én is voltam már így, nem találtam csini csajt kapcsira, akkor jók voltak a nem csinik is .. de csak dugásra
1.: gratulálok! Ön megnyerte a hét címeres ökre díjat!
1) Az hogy narna bőrű, nem feltétlen jelenti azt, hogy cigány.
2) A cigány is ember, ugyanannyira, mint a magyar.
3) A gyereked, ha komoly a szerelem, úgy ott hagy, mint eb a... khm. És meg is érdemelnéd.
4) Menjél aludni, vérpistike.
Második voltam.
Erről mindenképpen beszélj vele hogy ezt így érzed. Nem azt mondom hogy attól lesz csak normális egy kapcsolat ha kézenfogva is megtud egy pár jelenni, vagy ismerik a szülök az illetőt. De ezek nem is tartoznak a "luxus elvárások" közé. Általában inkább alapvető. Lehet még nem kell eröltetni a találkozást sem, de megtehetné hogy felkonferál téged a szülei előtt, és okosan elfogadtat téged velük.
Biztos fontos neked ez a fiú, de ha nem változik a helyzet, akkor nem érdemli meg a figyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!