Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél tényleg van olyan hogy besokallnak a hirtelen
jött sok együttléttől?
Tényleg be lehet sokallni hogyha minden egyes napot együtt töltök valakivel...akárhogy szeretem, beleőrülnék,hogy nincs egy szusszanásnyi magánéletem se. Én épp ezért nem is szoktam hetente 3-4 alkalomnál többet találkozni soha senkivel, még akkor sem, hogyha imádom. Szükség van arra az izgatott várakozásra, a hiányára, a találkozás örömére.
21/L
2011. márc. 22. 11:22
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor hadjam egy kicsit? Pedig semmiféle korlát nem vezettem be mégis azt mondja el akar menni barátkozni jönni menni, egyedül szeretne lenni. Nem értem miért szakított velem mikor imád és elkerülhetetlen a találkozás. Felfogom ha szünetet de miért kell szakítani?
Sajnos ez igy van...ne találkozz vele pár napig, max néhány sms, de szerintem még az sem kell. 3 napnál tovább úgyse fogja nélküled birni.
2011. márc. 22. 11:52
Első vagyok...ha egy kicsit szabadon kószált, és tényleg szeret, keresni fog, meg fogja gondolni magát. De az újrakezdés után nagyon figyeljetek oda erre, hogy legyenek olyan napok is a héten, amikor nem találkoztok.
2011. márc. 22. 12:54
5/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta azért nem mond semmi biztosat mert nem tudja 1-2 vagy több hétig akar nélkülem lenni és ha azt mondja szünet akkor nem bírjuk ki hogy ne keressük egymást. Szóval a heteket csak hirtelen felindulásból mondta? Kiváncsi leszek a végére. Vkivel történt hasonló?
Ez nem tipikus női viselkedés, inkább azt tudnám mondani, hogy vannak olyan emberek, akiknek néha szükségük vagy egyedüllétre. Ez szerintem teljesen természetes dolog. A volt párom (pasi!) például nagyon ilyen típusú volt. Nagyon szeretett, de ha nagyon sokat voltunk együtt, úgy érezte, hogy "megfullad". Kellett neki néha egy kis magány.
2011. márc. 22. 13:51
Hasonló cipőben járok mint te.
Lehet ha sokat vagyunk együtt valakivel az megkapja egy jó nagy dózisban mindazt az ingert amit évek alatt fel tudna dolgozni de ilyen rövid idő alatt nem. Talán mert nem ismer eléggé és ártatlan, neked nem komoly dolgoktól is megijed. Nem tudom.
Plusz már nincs a társadalomban se meg az a régi összetartó erő hogy rá legyen kényszerülve arra, hogy egy pillanatnyi érzelmi megingástól ne egyből hidat égessen. Úgy gondolja fiatal és keres valakit akiben ezek nincsenek meg.
Szerintem a legjobb amit tehetsz hogy ignorálod és ha csak "barátkozni" akar elküldöd a fenébe. Vagy kapcsolat legyen vagy semmi. Ha szereted még így talán visszakapod.
2011. márc. 22. 15:20
8/8 A kérdező kommentje:
Ignorálom őt! Veszteni valóm nincsen igazából! Vagy bejön vagy amúgy se működött. Ami a legjobban zavar hogy egyik napról a másikra lett ez és miután ezt kimondta úgy bújt hozzám és csókolgatott mintha együtt lennénk. És így is köszönt el. Innen gondolom hogy fontos vagyok neki csak ez neki sok volt most. Így várok.... Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések: