Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom a péniszéről küld képeket. Ez őt izgatja? Miért küldenek ilyet a srácok a csajoknak?
a kérdésem már volt taglalva
a párom kint dolgozik, írtam neki, hogy "a mobilom nem fogad képeket és én AMÚGYSEM VAGYOK VIZUÁLIS".
erre hazajött és én már ezt rég elfelejtettem, erre ma(!) átküldte mailben!!!
a pasikat izgatja, ha magukat nézegetik, meg fényképezik, meg küldözgetik az obszcén képeiket???
engem nem.
ha leállítanám zokon venné??? és esetleg más csajoknak küldözgetné a neten???ez egy vágy benne???
nem tudom mire gondoljak
azért nem szakítok vele amúgy, mert ezt, meg az uralkodási mániáját leszámítva tökéletes
megbízható, hűséges, dolgos, lehet vele családot alapozni, meg sorolhatnám
családot... :D
1 magát majmolós faszi
1 luxus prosti
1 degenerált napközis gyerek
1 hugica aki a második abortuszra megy :)
Mintha rólam írnád :D Én is ugyanilyen vok :D
Am nem az h legyezgeti az egómat (jó legyezgeti de nem az a lényeg) hanem sokkal egyszerűbb elhitetni egy csajjal h én vok a főnyeremény aki kell neki aztán hagyni hagy dolgozzon ő értem nem pedig fordítva :) De ez nem azt jelenti h nem szeretem! Szerethetem! Csak így egyszerűbb :D Meg tudod ezt azért nem minden lánnyal lehet megcsinálni, csak aki hagyja :P
Erre a képküldésre viszont nem tok mit mondani mert ezt kajak nem értem h akit szeretsz az miért zavar téged h a farkáról képet küld lol...
azért zavarnak a képei, mert eddigi kapcsolataimban a srácok mobilja volt tele RÓLAM képekkel, rám voltak kíváncsiak, és egyiksem küldözgette nekem a farkát.
mert nekeik ÉN voltam a fontos, nem az saját egojuk.
és érdekes, hogy jobban felérte mindegyik ésszel, hogy amikor pár hónap után látom, mert akkor jön haza, jobban örülök a kedvenc csokimnak, mint valami szexuális játékszernek pl.
a többiek honnan éreztek rám, hogy mi kell nekem???
ez a srác totál nincs képben.
és attól félek, ha le is sikerül állítanom, hogy ez a magamutogatási vágya talán máshol fog előjönni, ha előttem ezt bezárom.
27-32 évesek vagyunk
csak azért veszem már komolyan, mert a sok csepp a pohárban esete
az elején még elsuhantam minden ilyesmi felett, aztán észrevettem, aztán nem tetszett, újabban meg már kiborít
Hát mondjuk 32 évessen ilyeneket küldözgetni valóban érdekes!:)Amúgy lehet hogy csak poénnak szánja és csak te fujod fel a dolgot egy kicsit!Vagy pedig tudat alatt azért zavar téged mert eddig rólad készültek képek és atok voltak más telefonjába és lehet hogy csak az egód beszél belőled!:)
Szerintem hozzá szoktál hogy eddig minden rólad szól!:)
Mert ahogy az elöbb ezt leírtad,nekem teljessen úgy jött le a dolog!Bocsi nem leoltani akartalak,de nekem így jött el a dolog.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!