Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam egy hajszálat a zoknijában. Vagy ez nem hajszál?
Jó ötlet!
Javaslom a telefont, azzal csinálsz képet, bluetooth kapcsolatot meg felismeri a laptop, számítógépbe meg kell egy kis picike usb bluetooth VAGY adatkábel!
Ha nem értesz ezekhez, de van fényképezőgéped, akkor csatlakoztasd a géphez és rakd fel.
Ha ezek valamelyike sikerül, töltsd fel kepfeltoltes.hu-ra, szinte azonnal kapsz egy direkt linket is, azt másold be ide. :)
Vagy ha van webcamera programod webcamera mellé, akkor nagy valószínűséggel állóképet is csinál, ami azonnal megjelenik a Képek mappában, majd kepfeltoltes.hu!
nincs fényképezőgépem.
csatlakoztatni a gépemhez csak a párom telefonjával tudok. ha azzal csinálok fotót, akkor azt fel tudom tenni. de akkor ő is megtudja, hogy ezt csinálom...
nem ugyanabban a zokniban volt a kétféle hajszál.
a baj az, hogy ő nagyon messze dolgozik. kb. 1 órára van innen, kocsival jár, jelenleg egyedül, mert nem visz munkásokat. én azt se tudom hol van az, ahol ő dolgozik. :(((
Mindig elmondja, hol jár. Van úgy, hogy még bemegy a szüleihez, vagy elmegy boltba mielőtt hazaér.
De az egész családban nincsen se szőke se vörös!!!
Úristen de hülye vagyok!
Hát most jutott eszembe! Voltunk a mi családunknál is: Anyukám vörös, nagymamám meg fehér. Pont stimmel a hajszál, mind2!! Anyukámnak kicsit hullámos hosszú, nagymamámnak meg rövidebb. A fehér (ami nem is szőke) az a nagymamámé tuti! :) De hülye vagyok! A vörös lehet az anyukámé, de abba még nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!