Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam egy hajszálat a zoknijában. Vagy ez nem hajszál?
De 2 fajta hajszálat találtam, az már nem lehet véletlen...
Bár abba még nem vagyok biztos hogy tényleg hajszálak. Mert az egyiket végülis kihúztam a zokniból, a vöröset. Régi fekete zokni.
A másik szőke hullámos meg rajta volt.
Igen, én vagyok az, aki azt a szexpartnerkeresős kérdést is feltette.
Azóta már híre-hamva sem látszik, hogy ő használná a telefonját, mert sosincsenek benne előzmények...párszor már megnéztem, amikor nem látta..
De ezt a hajszálat mondani akarom neki...
Hogy került a zokniba hajszál?
Ha a pólóján lenne, azt mondanám, hogy ruhaszövet vagy tényleg az ölelgetés alatt került rá :D
Ám sajnállak, légy óvatos.
Hány évesek vagytok?
És az nem lehet, hogy ezek nem hajszálak???
Mit tegyek???
Munkahelyén irodában, vagy szobában, sőt inkább egy pillanat erejéig, más nőnél nem lehet a munkájából kifolyólag is?
Például hazaviszi a női szőke hajú munkatársát udvariasságból, a nő meg a fuvarért mondja, hogy gyere be, de a cipőt vedd le, mert padlószőnyegünk van.... meg én is leveszem mindenhol, pedig csak 21/F vagyok :)
De sajnos benne a pakliba, hogy megtömött egy szőke libát, náluk, a nő szobájában :(
beteges. lakotársam barátnője is pont ilyen, a srác kapott egy meghívót egy közösségi oldalra, egy lánytól. erre a csaj felállt és elment hogy ő ezt nembirja hogy nemigaz hogy igy meg ugy...
de ha tönkre akarod tenni a kapcsolatod csak féltékenykedjél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!