Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol adhatnék fel ilyen jellegű hirdetést?
Az a helyzet, hogy aszexuális vagyok. Próbáltam lányokkal és technikailag ment is, de nem élveztem a szexet, nem kívánom. Mielőtt valaki azzal jönne, hogy biztos meleg vagyok, azt megnyugtatom, hogy kizárt. Sosem hittem, hogy az vagyok, de azért kipróbáltam, hogy érzek-e valamit, ha fiúval smárolok, de az pláne nem jött be. Szeretem a lányok finom bőrét és a borosta, meg a vastag bőr, mióta próbáltam, egyenesen taszít.
Szóval aszex vagyok, ezért a barátnőmmel is vége lett a dolognak, mert ő úgy érzi, hogy nem érzi nőnek magát mellettem, ha nem kívánom meg őt.
Viszont csak a szexet nem kívánom, de szükségem van az érintésre, nem szeretek egyedül aludni. Ki tudom mutatni a szeretetemet és szeretem, ha szeretnek, nem vagyok lelki sérült vagy ronda csak aszexuális.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy hol adjak fel olyan hirdetést, amiben alvópartnert keresek szex nélkül?
Félek, hogy csak olyanok jelentkeznek, akik dugni akarnak vagy egy idő után elővennék a témát.
Azok az impotensek. Nem vagy tisztában a fogalommal, de nem vitatkozom veled, egyszerűen fenntartom magamnak a jogot arra, hogy jobban ismerjem a saját "rendellenességemet", mint te.
Jéézusom, ne a wellnesscaferől linkelj már :D
Marha tudományos forrás.
Impotens az aki FIZIKAILAG képtelen rá szervi probléma vagy sérülés miatt.
Felnőtt vagyok, el tudom dönteni, hogy a cikk mennyire hiteles és ez az. Ha nem is tudományos, de a valóságtartalma 100%-os. Inkább olvasd el.
Am.: [link]
Szerintem inkább a problémád megoldásán dolgozz az én véleményem formálása helyett ;)
Mondom, a párom orvos uh felőlem írhat az internet amit akar.
Te meg amíg arra sem vagy hajlandó, hogy szakszerű segítséghez fordulj addig ne várj csodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!