Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az udvariasság mára kiment a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az udvariasság mára kiment a divatból?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy a fiú kinyitja a lány előtt pl a kocsiajtót, előreengedi az ajtónál, ha látja, hogy nehéz dolgot cipel automatikusan kiveszi a kezéből és viszi, átadja a helyét, kihúzza a széket stb stb. Elsősorban fiúkat kérdeznék: Ez már nem "menő"? (tapasztalatokat is várok)

(Nemet és kort írjatok légyszíves)

2011. márc. 16. 15:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
megint jön ez h ki tud rajtunk kiigazodni. vannak nők akik igénylik, mások nem. ennyi. én nem igénylem az ilyen körülrajongást, udvariaskodást, meg a tipikus udvarlást, nagyrészt mert valóban egyenjogúság híve vagyok, és mint ilyen tényleg elég tré lenne ha ezzel szemben elvárnám ezeket a dolgokat. engem mással tudnak levenni a lábamról. van meg akit ezzel ha a pasi a tenyerén hordja stb. kinek mi, ahogy a pasiknak sem ugyanaz az igénye.
2011. márc. 17. 12:14
 22/22 anonim ***** válasza:

Na megválaszolok egy 10 éves kérdést, hátha hasznos valakinek aki megnézi lol.

Amugy azt vettem észre, ha udvarias vagyok egy csajjal, nem érti mi történik, mert kb senki nem udvarias velük, egy ilyen szituációban sokuk megszeppen, nem tudnak ezzel mit tenni. Volt már hogy elölreengettem volna valakit, azt ő meg néz rám megszeppenve, hogy most ez mi.

2021. jan. 7. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!