Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az udvariasság mára kiment a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az udvariasság mára kiment a divatból?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy a fiú kinyitja a lány előtt pl a kocsiajtót, előreengedi az ajtónál, ha látja, hogy nehéz dolgot cipel automatikusan kiveszi a kezéből és viszi, átadja a helyét, kihúzza a széket stb stb. Elsősorban fiúkat kérdeznék: Ez már nem "menő"? (tapasztalatokat is várok)

(Nemet és kort írjatok légyszíves)

2011. márc. 16. 15:34
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ja, és ha már titeket kértelek akkor én is : 19/l
2011. márc. 16. 15:44
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem, ma már nem menő. Sőt a legtöbb csaj is azt mondja, hogy vele felesleges udvariaskodni és, hogy nem kell kinyitni előtte az ajtót stb. Akkor most igazodjon el rajtatok az ember!

Amúgy meg miért kéne ilyeneket megtenni? Nektek is van kezetek nem?

2011. márc. 16. 15:53
 13/22 A kérdező kommentje:
Szerintem aki azt mondja, hogy neki nem kell, az titokban egy kicsit mégis "megbántódik" ha nem viselkednek vele udvariasan.
2011. márc. 16. 15:54
 14/22 anonim ***** válasza:
Jogokat akartatok? Hát tessék, megkaptátok. Elvesztettétek az udvariasságot, és vele együtt a valódi férfiakat.
2011. márc. 16. 16:11
 15/22 A kérdező kommentje:
ugyanmár, ez csak kamuduma, meg kifogás arra, ami az igazság : Lusta bunkók vagytok :) (tisztelet természetesen annak a nem kevés kivételnek!!)
2011. márc. 16. 16:39
 16/22 Ywerd ***** válasza:

Nem kell mindig körülvenni szerinem a nőt udvariaskodással. Én általában arra tartogatom amikor rosszul van vagy beteg,esetleg színházba,koncertre megyünk,de hétköznapra nem,nem is igényli a partnerem, de én se hogy körülugráljon.

30F

2011. márc. 16. 17:52
 17/22 anonim ***** válasza:
igen, kiment a divatból. de hát sajnos a normális dolgok és viselkedés mára-már abnormálissá, cikivé vált. ami szerintem meglehetősen nagy baj! nyilván sok udvarias ember van még a világon, de ez legfőképpen attól függ, hogy milyen körben mozogsz.
2011. márc. 16. 18:10
 18/22 anonim ***** válasza:
Igen, inkább vagyok lusta bunkó, minthogy egy pancsernek gondoljanak...
2011. márc. 16. 18:11
 19/22 anonim ***** válasza:

Az valóban igaz, hogy nem elvárt az udvariasság, söt sokszor hátrány, ugyanúgy ahogy az is már lassan elöny lesz, ha az ember sem írni, sem beszélni, de még olvasni sem tud. Akiknek ez jön be, általában 20 év alattiak......na mindegy mindenki tudja mire gondolok.

Egy Férfinak az udvariassága nem az elvárások alapjára épül, hanem a saját igényeire. Azzal, hogy egy Nöt kisegítek egy ilyen helyzetben, nem csak udvariasságot, hanem tiszteletet is mutatok felé.

Sokszor sz@r, hogy egy "kössz" vagy egy "b@zdmeg" sem jön a segítség után, de ezt is lehet pozitívan értékelni. Bemutatkozott.

2011. márc. 16. 20:15
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. És sajnos tényleg vannak, akik nem értékelik ezt, én nem is értem miért, mert az ugyanúgy bunkóság nem kell teljesen "természetesnek venni", de sokan mások viszont értékelik ezeket az erőfeszítéseket :)
2011. márc. 16. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!