Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ezt folytatni igy?

Figyelt kérdés
Sziasztok Eddig nem mertem ide irni, mert azt hittem ciki, de sajnos muszáj tanácsot kérnem és csak olyanok irjanak, akik komolyan veszik a problémámat. Az lenne a gondom, hogy van egy lány akinek konkrétan megmondtam, hogy nagyon bejön meg stb, erre nem irt semmit, majd pár nappal később ő is bevallotta nekem, hogy kölcsönös a dolog, persze mindezt msn-en, még nem találkoztam vele, már a szerelem is szóbajött, de az a bibi, hogy neki volt egy párja aki elhagyta és aztmondta a lány, hogy még mindig szereti azt a pasit és ez nekem elég tré érzés hogy mást szeret mikor bármit megteszek hogy megkapjam azt a csajt, hozzáteszem csak akkor akar találkozni ha tultette magát a volt barátján aki csak ugy otthagyta szó nélkül. Milyen ember az ilyen? és még őt szereti. Ha kölcsönös velem az érzése akkor miért nem akar még semmit? 8 hónap telt el miota elhagyta az a srác szó nélkül, nem hiszem el, hogy nem tudja feldolgozni ami történt azt mondta a lány hogy nem érdekli már de még szereti és ez engem eléggé bosszant hogy mig én harcolok érte ő le se szar.
2011. márc. 16. 13:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én mostani párom egy ilyen széttépett kapcsolat depressziójából rángatott ki rengeteg kedvességgel, odafigyeléssel, minden szusszanásom leste (amíg én nem mozdultam, ő úgy tett, mintha nem szerelmi csak baráti kapcsolatért tenné! én meg szépen átfordultam :), és persze később extra kíváló minőségű szexxel! Ő így tudott megfogni, egy ötlet, esetleg hogy tudsz az ex helyébe lépni. Ha ehhez nincs türelmed akkor bizony felejtős a csaj.
2011. márc. 18. 17:33
 12/13 A kérdező kommentje:
Abszolút barátként viszonyulok hozzá és megmondtam neki, hogy én várok rá, ha kell a végtelenségig, gondolom tudomásul vette igy most nagyon jól kijövünk egymással, rengeteget beszélünk, próbálom elfelejtetni vele a volt barátját, majd a találkán meglátjuk mi lesz. ;)
2011. márc. 18. 17:38
 13/13 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszod, biztos hasznát veszem! :)
2011. márc. 18. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!