Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt igy folytatni erdemes?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt igy folytatni erdemes? Hogy hozzuk helyre h minden jo legyen?

Figyelt kérdés
A baratommal meg csak 3 hete vagyunk eggyut, de 1 hete gyakran vitatkozunk es surun nem ertunk egyet sokmindenben. Viszont nekem nagyon tetszik, es emellett imadok vele lenni, amikor atolel nagyon boldognak erzem magam es mindig vele lennek. Eddig nem telt el ugy 12 ora, hogy ne beszeljunk, de az utobbi egyhetben nem talalkoztunk...Ugy volt, hogy tegnap vegre latjuk egymast, de vegul lemondta (ez volt deli 12-kor)... Azt igerte keresni fog kesobb, de nem tette... Ma ramirt msn-en, hogy miert nem kerestem, es o allitja, hogy o keresett, amikor nem jelezte ki se a telefonom se semmi... Kerdeztem, hogy akkor most mi lessz? Erre valasza, hogy: nem tudja, nem ugy alakulnak a dolgok mint ahogy eltervezte... Mit csinaljunk? En vele akarok maradni, de igy erdemes? 17/L baratom 18
2011. márc. 3. 15:51
 1/1 anonim válasza:

ezt a viselkedest mar ateltem az ex`emmel pont ez volt h keres o aztan meg o volt az angyal h hat keresett,meg egyfeszt en voltam a hibas mindenert.erre sok lehetoseg nincs,vagy van valakije meg meletted vagy nem szeret es csak a szexre hajt.

!!!! ne hagyd h azt lassa h barmire kepes vagy erte mert azt konnyen kihasznalhatja.

es ha nem javul a helyzet akarmennyire is vele szeretnel maradni jobb ha elengeded mert nem erdemel meg ha ilyen a viselkedese.jobb lesz szamodra is h nem ezen fogsz idegeskedni allandoan.

2011. márc. 3. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!