Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs már szerelem attól ugye érdemes folytatni?
3éve vagyunk együtt a barátommal,együtt élünk.
Már nincs az a lángoló szerelem természetesen,sőt inkább úgy tekintek rá,mint egy jó barátra.
De imádom,jó vele a szex,jól érzem magam vele,csak nem hinném,hogy szerelmes vagyok már belé.
Picit hiányzik az az érzés ami az elején volt,fel lehet ezt ébreszteni valahogy?
Ugye emiatt ti sem szakítanátok?(Ő volt az elő nekem..és eddig az utoló is)
21/L
Na hát én pont nem az a tipus vagyok akinek annyira fontos a "b...s"
Komolyan nem maradnátok vele együtt?
Sok közös dolgunk van,sokat segítettük egymást,mindkettőnk szenvedett eleget az életben.Ő húzott ki a depresszióból is.Tudom,hogy nagyon maga alatt lenne ha szakítanánk és ezt nem akarom.Nekem is hiányozna mint ember.
Én is így gondolom utolsó.
Ha most találok egy fiút akivel minden ok,szerelmesek vagyunk,akkoris elmúllik egyszer.Nem kereshetek mindíg mást.
Társnak viszont tökéletes és nagyon nehéz ilyet találni a mai világba.
Szia!Ne menjetek szét az természetes és jó ha szerelem helyét át veszi a szeretet.5 éve vagyok egy lányal már 2 éve nem vagyok belé szerelmes ill.az utobbi2 hónapban igen.együt élünk együt tartjuk fent magunkat.mindenben számírthatók rá.Nem is rosz ha tudjuk egymás rigojáját nem??
szerintem ha minden rendben akkor üdv a nagy betüsben és legyél együtt minél tovább vele:-)21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!