Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nincs már szerelem attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs már szerelem attól ugye érdemes folytatni?

Figyelt kérdés

3éve vagyunk együtt a barátommal,együtt élünk.

Már nincs az a lángoló szerelem természetesen,sőt inkább úgy tekintek rá,mint egy jó barátra.

De imádom,jó vele a szex,jól érzem magam vele,csak nem hinném,hogy szerelmes vagyok már belé.

Picit hiányzik az az érzés ami az elején volt,fel lehet ezt ébreszteni valahogy?

Ugye emiatt ti sem szakítanátok?(Ő volt az elő nekem..és eddig az utoló is)

21/L

2011. júl. 9. 19:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Örülök,hogy más is így látja,már kezdtem pánikolni,hogy mindenki azt írja,hogy időpazarlás az egész.

Azért remélem valamivel még feltüzelhetem a kapcsolatunk...illetve az érzelmeim.

Talán csak túl sokat vagyunk együtt:)

2011. júl. 9. 21:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok. 24 éves vagyok, ez a második 3 éves kapcsolatom. Rengeteget beszéltünk a szakításról, illetve inkább én. Megmondtam neki, h elmúlt a szerelem, de ő így is támogat, imád. Félek, ha elhagyom, rosszul döntök. Nagyon jó ember, de valami hiányzik... Kívánom, hogy dönts jól! Én fél éve gondolkozom már.... De olyan jó vele együtt élni. Talán szünetelnünk kellene. (talán nektek is...???)
2011. júl. 9. 21:42
 13/16 A kérdező kommentje:

Lehet...csak sajnos ez nálunk nem megoldható,mert nem tudna hová menni.

De jó ötlet lenne,akkor legalább megtudnám milyen nélküle.

Remélem Te is rájösz mi a legmegfelelőbb!Sok sikert!

2011. júl. 9. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia! Én 16 éves koromban jöttem össze az első barátommal, 5 évig tartott. 21 évesen már én is így éreztem magam, mint te. Nincs láng, de már túlságosan összeszoktunk, és nehéz elszakadni, mert amúgy minden jó. Olyanok voltunk, mint a nyugdíjasok, megszokás volt az egész, de emellett persze jó is. Sokan mondták, hogy elsővel maradni nem szerencsés, még kell a tapasztalat, stb. De a legnagyobb tapasztalat valójában az a kapcsolatom volt. Sokat tanultam belőle. Én hoztam fel, hogy legyen vége, mert megtetszett komolyabban egy másik srác. Akkor realizálódott bennem, hogy ez nem egészséges, és már rég vége bennem a szerelemnek. Választhattam, hogy maradok-e egy emberrel, akivel évek óta jól kijövök, vagy azt mondom, elég volt, nehéz lesz, de kezdek egy új életet. Nem tudtam tovább maradni, mert megfojtott az egész, menni akartam, és fiatal lenni, érezni. Azzal a sráccal nem jött össze, és meg kellett tanulnom egyedül lenni. Az a szakasz volt, amikor a legtöbbet tanultam magamról, és nehéz volt, de megérte. Hosszú kapcsolat után a legnagyobb nehézség újra egyedül lenni, és megtanulni, hogyan érezd magadat úgy is teljesnek. Most vagyok együtt a második barátommal azóta, de imádom, egy új világot mutatott nekem, sok élményt szereztem, és ha nem lépem meg anno a lépést, sokkal szegényebb lennék. Nehéz lépni, de ha bezársz egy ajtót, nyílik egy másik. Én mertem, és nyertem.

A legfontosabb, hogy magadban tisztázd, mit akarsz az élettől! Van aki igényli az élményeket, más pedig többre értékeli, ha van egy megértő társa. Gondold át mit jelent neked a szerelem, mennyire fontos, mi fontos. És ha megvan, hogy mit akarsz, akkor ne félj lépni, mert az életed a te kezedben van. Sajnos azt is el kell fogadni, hogy ha belelépsz egy másik kapcsolatba, az se lesz tökéletes, de amíg az, addig élvezni kell. Én mindenkinek csak azt ajánlom, tegye, amit igazán szeretne, a fájdalom meg néha együtt jár a döntésekkel, és muszáj átélni.

2011. júl. 10. 00:44
 15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm,már döntöttem,vele maradok:)
2011. júl. 14. 11:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Minden szerelem egy idő után átalakul szeretetté. Nem kell vele ez miatt szakitani, ha amugy jól meg vagytok, de elképzelhető hogy jön majd az életbe másik, aki iránt lesz egy fellángolás és pápá... felébreszteni max ugy, hogy ha együtt lakotk akkor egy pár napig nem találkoztok, egy hétig.. pl nyaralás barátnőkkel, családdal stb. hogy érezzétek egymás hiányát...
2011. júl. 15. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!