Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ezt folytatni igy?

Figyelt kérdés
Sziasztok Eddig nem mertem ide irni, mert azt hittem ciki, de sajnos muszáj tanácsot kérnem és csak olyanok irjanak, akik komolyan veszik a problémámat. Az lenne a gondom, hogy van egy lány akinek konkrétan megmondtam, hogy nagyon bejön meg stb, erre nem irt semmit, majd pár nappal később ő is bevallotta nekem, hogy kölcsönös a dolog, persze mindezt msn-en, még nem találkoztam vele, már a szerelem is szóbajött, de az a bibi, hogy neki volt egy párja aki elhagyta és aztmondta a lány, hogy még mindig szereti azt a pasit és ez nekem elég tré érzés hogy mást szeret mikor bármit megteszek hogy megkapjam azt a csajt, hozzáteszem csak akkor akar találkozni ha tultette magát a volt barátján aki csak ugy otthagyta szó nélkül. Milyen ember az ilyen? és még őt szereti. Ha kölcsönös velem az érzése akkor miért nem akar még semmit? 8 hónap telt el miota elhagyta az a srác szó nélkül, nem hiszem el, hogy nem tudja feldolgozni ami történt azt mondta a lány hogy nem érdekli már de még szereti és ez engem eléggé bosszant hogy mig én harcolok érte ő le se szar.
2011. márc. 16. 13:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Minden ember más. Valaki könyebben fel tudja dolgozni az eseményeket valaki nehezebben. Jelen esetben a barátnődnek több idő kell, hogy túltegye magát a szakításon.

Igyekez vele kommunikálni, beszélgetni, közös programokat csinálni és igyekezz vele elfelejtetni vele a volt barátját. Így könyebben túl tudja magát tenni a dolgon.

Így a végére személyes példaként írom, hogy volt egy csoporttársam. 2hónapot volt együtt a pasival és 2 évbe telt neki, hogy elfelejtse.

Én 1,5éves kapcsolatot dobtam egy új pasiért. Összejöttem az újjal csütörtökön, és azon a héten vasárnap szakítotam az exel:( Kemény döntés volt de megérte.

2011. márc. 16. 14:05
 2/13 anonim ***** válasza:

Kérdés a válaszodra: Nem, nem érdemes így folytatni. Vártál rá eleget, keress mást.

28f

2011. márc. 16. 14:07
 3/13 A kérdező kommentje:

Nehéz lenne közös programot csinálni, ha még nem találkoztunk és mint emlitettem addig nem is akar mig nem teszi tul magát ezen.

De nekem az a véleményem hogy ha belekezd egy uj kapcsolatba akkor könnyebben elfelejti a régit nem?

2011. márc. 16. 14:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Inkább használjon ki? Nem tehet az érzelmeiről.
2011. márc. 16. 15:31
 5/13 A kérdező kommentje:

Szóval hagyjak neki még időt?

Csak egy baj van... én majd megőrülök azért a lányért és szerintem ő is mert ezt látom csak fél uj kapcsolattól sajnos. :(

2011. márc. 16. 16:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt velem is, kb tavaly ilyenkor. Nagyon megtetszett egy lány, jóban is voltunk egymással. Mindent elmondott, többnyire, hogy mennyire utálja a pasiját. Egy idő után belezúgtam a csajba, de ő nem mert váltani, nem merte otthagyni a pasiját, akit pedig többször is elmondta, hogy nem szereti. 7 hónapig húzta az agyam végül is. Ma még mindig azzal a sráccal van (és ugyanúgy panaszkodik egy másik haveromnak, hogy mekkora rossz a barátja), de engem már nem érdekel ez a csaj.
2011. márc. 17. 07:06
 7/13 A kérdező kommentje:

Az se semmi...:S

Csak itt annyival másabb, hogy már nincs együtt a sráccal, az az nem szaktitottak vagy ilyesmi, hanem a srác egyszerűen szó nélkül eltünt az életéből, aki pedig ilyet tesz az nézzen magába milyen ember...

Egyébként azon is gondolkoztam, hogy mi van hogy ha csak tesztel, hogy meddig lennék képes elmenni érte... de megmondom őszintén kezdem én is feladni sajnos.

2011. márc. 17. 13:23
 8/13 anonim ***** válasza:
2011. márc. 17. 15:34
 9/13 A kérdező kommentje:

Szép história, de mint mondtam a lány nincs együtt már a sráccal, csak szereti még valamilyen szinten akár a szíve legmélyén is. Tavasszal vagy nyáron találkozni szeretne a csaj, de ha még akkor is ezzel a "szeretem a volt pasim, aki sző nélkül elhagyott" dumával jön, akkor nem megyek bele a találkába, szóval megvárom mi lesz a végkifejlet.

Én úgy érzem kedvel sőt szeret engem ez a lány csak már annyi csalódás érte az életben fiúk terén, hogy fél már új kapcsolatot kezdeni, ami teljesen érthető a számára.

2011. márc. 17. 16:14
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát ez nehéz ügy ha nem akar kapcsolatot akkor várnod kell vele de ha 8hónap elmult azóta hát nem akarlak elkeseríteni de szerintem várhatsz még rá 8hónapot....

Szerencsés az a másik pasi h a csaj még mindig öt szereti ez ritkaság....sok nö pár hét után már van másik pasija....

2011. márc. 18. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!