Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő dolog ha vmennék 1-2 éjszakára az exemhez holott van párom?
23:24-ra reagálva: volt olyan barátom, akivel nem voltunk egy hullámhosszon, ami a szexet illeti. A szex jó volt, de mások voltak az igéányeink. Először azt gondoltam,. hogy nem csinálok ebből problémát, hiszen ez nem lehet ennyire kardinális kérdés, ha egyszer szeretem. Mondanom sem kell, hogy már nem vagyunk együtt, és a mostani páromnál jöttem rá, mennyire fontos, hogy a szex terén is meglegyen a harmónia. Ha ott gáz van, akkor a kapcsolatnak előbb-utóbb annyi. Hidd el, tapasztalatból beszélek. Amúgy meg, ha ő nem ad meg neked mindent az ágyban, te miért "szolgálod" ki őt mégis? Kommunikáció!!!!! A szex nem arról szól, hogy a pasinak jó; de nem ám. A képlet egyszerű: ha én nem kapok a páromtól orális szexet, ő sem kap tőlem.
Így már kissé kezd összeállni a kép, de ettől függetlenül tisztességtelen, amire készülsz.
Nyakcsókos flörtöt akarsz a párodtól? Mondd meg neki!!!! Vagy csak mi a párommal tudunk bármit, még a legkínosabb vagy legperverzebbb dolgokat is tök normálisan megbeszélni?
Érdekes ahogy az orálozást párhuzamba vonod a nyakcsókolgatással. A szerelem és párkapcsolat nem egy olyan dolog, ahogy te leírod. Belefektetsz sokat a kapcsolatba, talán a fiú is. De mivel együtt vagytok megérdemli, hogy tiszteld, vagy ha már annyira nyakcsókolgatást akarsz, kérd tőle. Vagy legalább mondd el neki, hogy randizni akarsz az exeddel, mert ő jobban kielégít téged ilyen szempontból.
Az viszont biztos, hogy az exeddel több is lenne, mert ha egyszerűen puszilkodnátok csak, nem lenne erős a az a kívánalom, amiről a kérdésben írsz.
Hm... én teljesen másképp értelmeztem ezt az egészet, javíts ki ha tévedek.
Itt most nem párodról meg exről van szó. Itt vagy te, meg két srác. Egyikkel jó a szex, meg egyébként elvagy vele, van a másik akitől meg az elsőből hiányolt dolgokat akarod pótolni. Végülis látom benne a logikádat, de ez így nem fair a fiúkkal szemben, és korántsem nevezhető szerelemnek. Ez szükségletkielégítés. Érzelmi és fizikai.
Ezesetben csak azt tudom tanácsolni, hogy vigyázz, hogy ne bukj le. Nem magad miatt, hanem hogy ne bántsd meg a barátodat, bár a leírásod alapján nem egy érzékeny lelkű fiú. Viszont a férfiegot csak egyszer lehet megsérteni, utána buktad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!