Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő dolog ha vmennék 1-2 éjszakára az exemhez holott van párom?
Figyelt kérdés
Kívánom az exem és ő is kíván engem. Nem akarok járni vele csak 1-2x randiznék :(2011. márc. 15. 22:35
21/69 A kérdező kommentje:
De drága vagy :D nem kérnék dodót az extől. Most mi olyan nagy baj egy nyakfalásban????????
2011. márc. 15. 23:00
23/69 A kérdező kommentje:
ésszel írj!!!!
2011. márc. 15. 23:02
24/69 anonim válasza:
Rendben. Találj erre eszesebb titulust..:D
25/69 anonim válasza:
Csináld, de vigyázz h ne tudja meg. Ha már megcsalod akkor legalább ne tedd tönkre az önbecsülését:)
27/69 anonim válasza:
Én azt tartom elítélendőnek, hogy olyannal jársz, akibe nem vagy szerelmes.
28/69 A kérdező kommentje:
23:05 akkor szted nem gáz?
2011. márc. 15. 23:07
29/69 anonim válasza:
Szerintem te már rég eldöntötted, hogy megcsalod.. Most meg csak megerősítésre vársz..
30/69 A kérdező kommentje:
Én szerelmes vagyok csak ami belőle hiányzik azt nem erőltetném neki. Nem fogok senki mással járni, nem fekszem le senki mással. Csak flört, nyakcsók meg ilyenek. Semmi orál, az nem kell. A párom csak szex közben csókolgat, nem szereti az előjátékot amikor meg kedve van hozzá akkor nekem nem kell mert inkább belevágnék a közepébe :D
2011. márc. 15. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!