Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az kell akit sosem kaphatok meg?
R.
hidd el, jobb ha minél hamarabb lépsz, mert a végén azon kapod magad, h neki is tetszettél, de késő (becsajozott, elment másik suliba stb..)
Én meg abba a helyzetbe vagyok, hogy tetszettem egy srácnak, de én csak barátkozni akartam vele..ő meg aranyosan próbálkozott.. nem jött össze a dolog, ő feladta. eltelt kb 1 hónap mire ráeszméltem, hogy mégis szeretem :S
de mire rávettem magam, h odamegyek hozzá és beszélek, már késő lett :S
úgyh azt ajánlom neked, hogy mindenképp lépj a tettek mezejére:), és hódítsd meg a srácot. Írj neki facén, találj ki vmi blabla szöveget, amiből majd kialakul valami értelmes is:) Úgyh hajrá csajszi, ne tökölj:D
18/L
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm és mindenkinek megy a pont. Az a baj, hogy mivel ugye egy suliba járunk, így ismerem valamennyire, és köszönő viszonyban is vagyunk. Azt kell mondjam, hogy nem bunkó, meg nem az a tipikus macsó, hanem kedves nagyon. Múltkor egy bulihelyre is mentünk, néhányszor összenéztünk, és úgy voltam vele, hogy akkor már lépett volna. De sajnos már nem az van, hogy a fiúk lépnek, hanem a csajoknak is kell. Jó lenne nem tökölni, de ha meg visszautasít akkor az mégjobban fájna..:S De nem kéne ennyit gondolkodnom, hanem egyszer élünk alapon beszélni vele. Jövőhéten úgyis megyek megint bulizni, ha ott lesz, akkor majd ismét figyelem, és ha megint összenézünk, akkor félrehívom beszélni, persze nem ott a hangosságban, hanem ki az udvarra. Áááh szurkoljatok. :)
és remélem, hogy aki ugyanebben a cipőben van, neki is megoldódik majd, ha kell lépésekkel, de biztosan.
R.
Amúgy én sem értek ezzel egyet, hogy a lányoknak KELL lépni, ez hülyeség...de ha már annyiszor összenéztetek, és nem lépett, akkor bizony tényleg a lánynak kell odamenni..
szard már le, h jobban fáj :/ ez tény. De hidd el, az a tudat, hogy lett volna esélyed de elcseszted, annál rosszabb és szívszorongatóbb érzés nincs a világon..
ha elküld, kb 1 hét alatt túlteszed magad. De ha amiatt nem jön össze a dolog, mert nem léptél, azon nem egy hét alatt fogod túltenni magad:S tapasztalaaaaat:(((
Ezért, hogy ne kövess el akkora baklövést amit én elkövettem, lépj, hajrá, és ne görcsölj..
ne azon agyalj, h "te jó éééég, mi van ha elutasít?? akkor h nézek a szemébe?"
ő nem úgy éli meg.. Hamarabb túl tudsz lendülni az ilyenfajta csalódáson, mintha lecsúszol róla..
De ne ezt lásd magad előtt, inkább azt memorizáld, h már összejöttetek.
hajráááááá:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!