Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem fognak észre venni a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem fognak észre venni a pasik?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok..Miért nem tudok már kifogni egy normális pasit magamnak?Bennem lenne a hiba?Jó fej megértő csak egy kicsit vissza húzódó csaj vagyok..Csúnya sem vagyok..Sok fiú ismerősöm van de mind csak havernak tekint..Min kéne változtatnom ahhoz h észre vegyenek a fiúk?Vágyom már egy normális pasira :(
2011. okt. 29. 14:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Tegyél fel egy képet, majd dönt a nép.
2011. okt. 29. 14:55
 2/18 anonim ***** válasza:
Az összes egyedülálló csaj érdekes módon nem csúnya... érdekes.
2011. okt. 29. 14:59
 3/18 A kérdező kommentje:

[link]

Csak h legyen egy elképzelés arról h nézek ki!

2011. okt. 29. 15:01
 4/18 anonim ***** válasza:

szerintem a külsőddel nincs gond, nekem tetszel. talán nem akarják a barátságot elrontani :)

23F

2011. okt. 29. 15:05
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kifejezetten csinos lány vagy. Persze a külsőség csak egy szempont. Ha ehhez még társul egy is inteligencia is biztos hamar megtalálod az igazit. Próbáltál már pl neten ismerkedni?
2011. okt. 29. 15:06
 6/18 anonim ***** válasza:
neten ne ismerkedj........ sorolhatnám a hátányokat és veszélyeket de fáradt vagyok :)
2011. okt. 29. 15:06
 7/18 A kérdező kommentje:
Elég sok netes ismerősöm van,de csak a rosszat halottam eddig a netes ismerkedésről!Tény h van előnye de megannyi hátránya is
2011. okt. 29. 15:08
 8/18 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen megválaszoltad a saját kérdésedet, csak nem tudsz róla. Az átlag pasik nem szeretik az olyan lányokat, akik jobbak náluk valamiben, Te pedig csinos vagy, és ha az is igaz amit írtál (jó fej, megértő, kedves), akkor ezért tekintenek inkább barátnak, mert több mindenben jobb vagy náluk. Ha legközelebb összeismerkedsz valakivel, ne fedd fel az összes jó tulajdonságod egyszerre, és lehet máshogy alakulnak a dolgok :)

20/F

2011. okt. 29. 15:09
 9/18 anonim válasza:
észrevenni az egybe van-.-
2011. okt. 29. 15:11
 10/18 anonim ***** válasza:
szerintem meg legyél nyilt és mutasd az igazi valód, mert ha aki már beléd szeret az szeressen téged és ne azt a feled akit ő akar látni...
2011. okt. 29. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!